СМС и письма, которые шлют кредиторы

Доброго дня. Сьогодні отримала від Кредит7. Прошу Вас підкажіть в кого вони були,вони дійсно можуть приїхати за місцем реєстрації?
Лякалка просто
Якщо вже "згідно з законом", то можуть тільки після Вашої згоди на це)

Чекаю гостів)

Вкладення

• Screenshot_20230406_164900_Messages.webp
    Screenshot_20230406_164900_Messages.webp
    18.2 Кб · Перегляди: 165
Цей фраєр мені дзвонив вчора і сказав, що якщо до 19 не буде оплати, то він подзвонить о 19. І якщо я о 19 не візьму трубки, це зафіксує як відмову від оплати і передасть до колекторів, як не такі лояльні як вони))) Правда, він тільки сьогодні подзвонив і написав в телеграмі)))
Старый анекдот:
В салун вбегает разъярённый ковбой:
— Если вы сейчас же не отмоете мою лошадь, которую какой-то ypoд перекрасил в зелёный цвет, я сделаю то же самое, что мой отец сделал пятьдесят лет назад!
Испуганные посетители раздобыли мыло и отмыли лошадь. Потом один осторожно спросил ковбоя:
— Извините, а что сделал ваш отец пятьдесят лет назад?
— Что, что… Купил другую лошадь.

Так же и с этим Кондомом Евгениевичем. Не будет оплаты в 19, позвонит в 19, не будет завтра - позвонит завтра. Но это не точно))

Старый анекдот:
В салун вбегает разъярённый ковбой:
— Если вы сейчас же не отмоете мою лошадь, которую какой-то ypoд перекрасил в зелёный цвет, я сделаю то же самое, что мой отец сделал пятьдесят лет назад!
Испуганные посетители раздобыли мыло и отмыли лошадь. Потом один осторожно спросил ковбоя:
— Извините, а что сделал ваш отец пятьдесят лет назад?
— Что, что… Купил другую лошадь.

Так же и с этим Кондомом Евгениевичем. Не будет оплаты в 19, позвонит в 19, не будет завтра - позвонит завтра. Но это не точно))
Він ще сьогодні дзвонив))) не брала трубки, але догадувалась, що він

Він ще сьогодні дзвонив))) не брала трубки, але догадувалась, що він
У блін, обіцяв же, оце справжній чоловік із бездоганною діловою репутацією (с). Тільки уявіть собі, як він зранку просинається, вдягає білу сорочку, чорну краватку, п'є каву та з гордістю їде на роботу. Був би жінкою, може й взяв би трубку. Хоча, це зараз і необов'язково)))

Останнє редагування:
У блін, обіцяв же, оце справжній чоловік із бездоганною діловою репутацією (с). Тільки уявіть собі, як він зранку просинається, вдягає білу сорочку, чорну краватку, п'є каву та з гордістю їде на роботу. Був би жінкою, може й взяв би трубку. Хоча, це зараз і необов'язково)))
Ця падла ще додзвонилась до моєї сестри і мами. Мама особливо була рада дзвінку)
В мене таке враження, що це сенс його життя :rofl:

Звичайно що реально зазвичай все простіше ніж ви очікуєте не хвилюйтесь все буде добре. В мене також 4 роки вже закриваю останні 2 мфо жива здорова маю донечку живу і радію все добре
Прийшло таке повідомлення

Вкладення

• Screenshot_20230407-104103.webp
    Screenshot_20230407-104103.webp
    15.4 Кб · Перегляди: 150
Що це означає і чи потрібно дзвонити їм?
Для чого?
Вони вам написали, що нададуть гарантійний лист якщо ви сплатите борг.
Якщо збираєтесь це робити - телефонуйте і сплачуйте.

Для чого?
Вони вам написали, що нададуть гарантійний лист якщо ви сплатите борг.
Якщо збираєтесь це робити - телефонуйте і сплачуйте.
Вони можуть піти на умови ніби реструктуризації чи чогось подібного?
Чи навіть немає сенсу тратити свої нерви

Вони можуть піти на умови ніби реструктуризації чи чогось подібного?
Чи навіть немає сенсу тратити свої нерви
Можуть зараз плачу по реструктиризації лишилось 2 платежі тіло 3 тисячі розділили на 6 місяців по 500 грн

Хм....тиждень тому прислали те саме

Вкладення

• Screenshot_20230407_123328_Telegram.webp
    Screenshot_20230407_123328_Telegram.webp
    46.5 Кб · Перегляди: 168
Прийшло таке повідомлення від Тенго,воно ж Мілоан. Хто знає що це означає це вже дійсно готується позов до суду?

Вкладення

• IMG_20230407_135659.webp
    IMG_20230407_135659.webp
    26.1 Кб · Перегляди: 164
Назад
Угорі