СМС и письма, которые шлют кредиторы

Пришло такое сообщение от качай грош, подскажите кто сталкивался

Вкладення

• Screenshot_2023-04-04-14-56-17-861_com.android.mms.webp
    Screenshot_2023-04-04-14-56-17-861_com.android.mms.webp
    33.7 Кб · Перегляди: 177
Прийшла така смс

Вкладення

• 1078A9DF-2FB4-4B6B-9C90-EEB80F4510A0.webp
    1078A9DF-2FB4-4B6B-9C90-EEB80F4510A0.webp
    21.8 Кб · Перегляди: 233
Потом прийдет смс, что у них проходит заседание совета безопасности ООН и они будут решать что делать с Вашим кредитом.

*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
[POSTS=1000]Особливо з дворічною ї більше реєстрацією на форумі.

Кинулось мені в очі, що зараз здебільшого або новачки, або перевірені
Я щось провтикав?[/POSTS]

Пришло такое сообщение от качай грош, подскажите кто сталкивался
Мне вчера пришло сообщение, что согласно ст,175 ЦПКУ они могут инициинировать судебное произвоство, а сегодня акция и списание долга. Там, видимо, бот настроен строчить рандомно сабжи.

Євген Васильович з укркредітфінанс питає чи я відмовляюсь від оплати і фіксує, що після закінчення вн кредитор передасть справу у виконавчу службу

Євген Васильович з укркредітфінанс питає чи я відмовляюсь від оплати і фіксує, що після закінчення вн кредитор передасть справу у виконавчу службу
Ще один фіксік. Хай спробує

Ще один фіксік. Хай спробує
Цей фраєр мені дзвонив вчора і сказав, що якщо до 19 не буде оплати, то він подзвонить о 19. І якщо я о 19 не візьму трубки, це зафіксує як відмову від оплати і передасть до колекторів, як не такі лояльні як вони))) Правда, він тільки сьогодні подзвонив і написав в телеграмі)))

Цей фраєр мені дзвонив вчора і сказав, що якщо до 19 не буде оплати, то він подзвонить о 19. І якщо я о 19 не візьму трубки, це зафіксує як відмову від оплати і передасть до колекторів, як не такі лояльні як вони))) Правда, він тільки сьогодні подзвонив і написав в телеграмі)))
А нафіга з ними розмовляти? Про що? То все даремна трата часу

А нафіга з ними розмовляти? Про що? То все даремна трата часу
Він мені сьогодні написав з іншого акк, а вчора наярював мені з 044... і мені було цікаво дізнатись хто це, а це ця падла Євген. Сьогодні я не від кого не брала трубки і ця падла касівська мені написала. В мене з ним настрій вчора був тупо з ним посратися і вилити на нього всю агресію після цієї розмови

Доброго дня. Сьогодні отримала від Кредит7. Прошу Вас підкажіть в кого вони були,вони дійсно можуть приїхати за місцем реєстрації?

Вкладення

• IMG_20230406_164945.webp
    IMG_20230406_164945.webp
    24.7 Кб · Перегляди: 173
Доброго дня. Сьогодні отримала від Кредит7. Прошу Вас підкажіть в кого вони були,вони дійсно можуть приїхати за місцем реєстрації?
Приїхати не приїхала, а лист укрпоштою прислали.

Назад
Угорі