Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Сміття. Такого ще вогон і тєлєга буде.Пришло такое сообщение от качай грош, подскажите кто сталкивался
Очікувати нових смсПрийшла така смс
Прийшла та й прийшла.Прийшла така смс
[POSTS=1000]Чергова тема з розряду "ні про що". Людям скучно.[/POSTS]Очікувати нових смс![]()
[POSTS=1000]Особливо з дворічною ї більше реєстрацією на форумі.*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
[POSTS=1000]*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
... мабуть весна, гормони[/POSTS]Мне вчера пришло сообщение, что согласно ст,175 ЦПКУ они могут инициинировать судебное произвоство, а сегодня акция и списание долга. Там, видимо, бот настроен строчить рандомно сабжи.Пришло такое сообщение от качай грош, подскажите кто сталкивался
Мені теж таке прийшлоПрийшла така смс
Маю реструктиризацію в них як на диво спокійно погодили тілоМені теж таке прийшло
Ще один фіксік. Хай спробуєЄвген Васильович з укркредітфінанс питає чи я відмовляюсь від оплати і фіксує, що після закінчення вн кредитор передасть справу у виконавчу службу
Цей фраєр мені дзвонив вчора і сказав, що якщо до 19 не буде оплати, то він подзвонить о 19. І якщо я о 19 не візьму трубки, це зафіксує як відмову від оплати і передасть до колекторів, як не такі лояльні як вони))) Правда, він тільки сьогодні подзвонив і написав в телеграмі)))Ще один фіксік. Хай спробує
А нафіга з ними розмовляти? Про що? То все даремна трата часуЦей фраєр мені дзвонив вчора і сказав, що якщо до 19 не буде оплати, то він подзвонить о 19. І якщо я о 19 не візьму трубки, це зафіксує як відмову від оплати і передасть до колекторів, як не такі лояльні як вони))) Правда, він тільки сьогодні подзвонив і написав в телеграмі)))
Він мені сьогодні написав з іншого акк, а вчора наярював мені з 044... і мені було цікаво дізнатись хто це, а це ця падла Євген. Сьогодні я не від кого не брала трубки і ця падла касівська мені написала. В мене з ним настрій вчора був тупо з ним посратися і вилити на нього всю агресію після цієї розмовиА нафіга з ними розмовляти? Про що? То все даремна трата часу
Ні!дійсно можуть приїхати за місцем реєстрації?

Приїхати не приїхала, а лист укрпоштою прислали.Доброго дня. Сьогодні отримала від Кредит7. Прошу Вас підкажіть в кого вони були,вони дійсно можуть приїхати за місцем реєстрації?