Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
[POSTS=3000]В мене краще "привітання" ??То не я![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
[POSTS=3000]В мене краще "привітання" ??То не я![]()
А яке у вас там тіло було? і пролонгації?Мені сьогодні зекредит прислав смс, що кредит погашений. Зайшла в ок і дійсно закритий. Це що таке привітання з 8 Березням?
От жінки. Прийміть вітання і запросіть довідку про закриттяМені сьогодні зекредит прислав смс, що кредит погашений. Зайшла в ок і дійсно закритий. Це що таке привітання з 8 Березням?
8100 тіло. І було 6 пролонгаційА яке у вас там тіло було? і пролонгації?
Довідка 50 грн. Я подзвонила на гарячу лінію і той спеціаліст ніякої заборгованості по зекредіт не бачила. Взагалі нічого не бачила по зекредітОт жінки. Прийміть вітання і запросіть довідку про закриття
Я би заплатив. З довідкою воно якось спокійнішеДовідка 50 грн.
Не хочу карточку світитиШановна(-ий),...!
Запрошуємо Вас скористатися нашим спеціальною пропозицією з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 березня.
Сьогодні MICROCASH пропонує знижку на закриття кредиту для всіх наших клієнток та клієнтів, які мають активний кредит в нашому банку.
Піднялись звірятка
Я би заплатив. З довідкою воно якось спокійніше
Я ось на днях за 10% тіла закрив зе кредит, але пролонгаціями було виплачено майже тіло, а у вас я так розумію, навіть більше тіла, якщо 6 пролонгацій, то і так закрили.8100 тіло. І було 6 пролонгацій
Довідка 50 грн. Я подзвонила на гарячу лінію і той спеціаліст ніякої заборгованості по зекредіт не бачила. Взагалі нічого не бачила по зекредіт
То так можливо, так? От би ще банана так закрили. Там тіло 6000 і стільки ж пролонгацій. Нарахували вже майже 19000Я ось на днях за 10% тіла закрив зе кредит, але пролонгаціями було виплачено майже тіло, а у вас я так розумію, навіть більше тіла, якщо 6 пролонгацій, то і так закрили.
Мені таке вже тиждень шлють по 2 рази на день. І нічогоА ось ще таке. Що вони можуть зробити?
Добрый день , они конечно уж офигели сумма больше чем тело ..
Наверное вчера отправили на gmail
Они могут подать в суд?
Також таке прислали. Ну немає бажання це по-перше, а по-друге третій місяць без роботи, а відкладені на шараги не хочу витрачать бо хтозна що буде завтраА почали вони з 20% від тіла)
Ось це мені прислали сьогодні. Що це означає? Вже будуть подавати до суду?Начнем с того, что ничего плохого вы не сделали. Вы как и я, как и основная масса форумчан в какой-то момент "оступились" и приняли неправильное решение связаться с МФО. Поэтому послушайте советы старожил форума, читайте форум и со временем паника уйдет. От себя посоветую сменить сим-карты себе и маме (или же установить антиспам) и не общаться с шарагами хотя бы пару месяцев (как раз придёте в себя)