СМС и письма, которые шлют кредиторы

сьогодні прийшло смс від фінсфера що будуть гості ?
Ігнорування дзвінків спеціаліста, призведе до узгодження з Вами виїзду за Вашою адресою.
Все не їдуть, добре що хоть попередили ;

Ваша кредитна справа знаходиться в досудовому відділі компанії. Додаткова інформація за тел.:
не,лучше военкомат вызвать
Визивати не потрібно, поряд знаходиться

Все не їдуть, добре що хоть попередили ;

Ваша кредитна справа знаходиться в досудовому відділі компанії. Додаткова інформація за тел.:
Досудовий відділ, старший спеціаліст, головний спеціаліст, юрист компанії..... це все так страшно звучить, як я Володію Цим Світом.

Статус по справі: Передано в юридичний департамент ТОВ МІЛОАН, очікується закріплення за юристом. Оплата/подовження: Онлайн кредит на Вашу карту от Tengo ᐉ до 20 000 гривен за 8 минут
Подскажите пожалуйста, это так пишут, чтоб выйти на контакт с ними?

Статус по справі ТОВ "МІЛОАН": Закріплено за юристом Панченко І.А., розпочато підготовку позовної заяви. Оплата тут: Онлайн кредит на Вашу карту ᐉ Милоан ᐉ до 20 000 гривен на карту
Ещё вот прислали, действительно готовятся подавать в суд? Подскажите пожалуйста

Статус по справі ТОВ "МІЛОАН": Закріплено за юристом Панченко І.А., розпочато підготовку позовної заяви. Оплата тут: Онлайн кредит на Вашу карту ᐉ Милоан ᐉ до 20 000 гривен на карту
а скільки у вас просрочка в них?

Чувкак безсмертний. 2 роки тому мою справу вів і не довів

Всем привет,ребят подскажите,как обьяснить правильно тете,что я не собираюсь платить вот ту сумму,которую они нарисовали? У кого какой опыт с предложениями об оплате тела? Или все же ждать пока сами опустятся с небес и поймут что я машинку по изготовлению денег забыла в трамвае?

Вкладення

• Screenshot_20230307-013143_Viber.webp
    Screenshot_20230307-013143_Viber.webp
    41.3 Кб · Перегляди: 209
Ось це прийшло мені щойно. Потім допис,що якщо я не надам відповідь це буде зафіксовано як відмова. Що робити?

Вкладення

• IMG_20230307_091736.webp
    IMG_20230307_091736.webp
    32.6 Кб · Перегляди: 199
Ось це прийшло мені щойно. Потім допис,що якщо я не надам відповідь це буде зафіксовано як відмова. Що робити?
Я просто ігнорив від них такі повідомлення. Заблокувати рахунки без рішення суду вони ніяк не зможуть. Рано чи пізно пришлють повідомлення з пропозицією закрити за тіло

My mayemo pravo zvernutysya do sudu, takym chynom vy ponesete she j sudovi vytraty ta vytraty na yurydychne suprovodzhennya! 0638886469 Зе Credit
Зе кредит прислал, действительно так?

А мені нічого не шлють...хоч ваші почитаю :dntknw: :crazy:

Назад
Угорі