СМС и письма, которые шлют кредиторы

Пугалка? ..., інформуємо про початок активних судових процесів у відношенні кредитів ТОВ «ФК «Інвест Фінанс» (Cashberry™). Перші ухвали: Єдиний державний реєстр судових рішень ! Ваш Дог.№10004058003 може стати наступним. Сплатіть добровільно! т.: 0673693337, e-mail: [email protected]
Номер договору не виставляйте на показ. Моніторте судову владу або зареєструйтесь в електронному суді і будете в курсі. Те,що вони пишуть далеке від реальної картини

Пугалка? ..., інформуємо про початок активних судових процесів у відношенні кредитів ТОВ «ФК «Інвест Фінанс» (Cashberry™). Перші ухвали: Єдиний державний реєстр судових рішень ! Ваш Дог може стати наступним. Сплатіть добровільно! т.: 0673693337, e-mail: [email protected]
Відповідь вам в другій темі де ви це саме питали.

Борг не сплачено! Згідно з законом 1734 проведення особистої зустрічі можливе з 9:00 до 19:00. Підтвердіть згоду та час зустрічі за місцем реєстрації 0943200110, https://credit7.ua/login
Що за прикол?
Ну згідно цивільного Закону України, т овони мають таке право, контактувати з вами особисто 1 раз на місяць. Але це теж саме, що й дзвінки, донести до вас інформацію, та отримати від вас відповідь по цій інформації. Все. Але на практиці, дуже, ДУЖЕ, малоймовірно, що хтось приїде.

Credit7, згідно п.4.4. Договору № 3367630 від «02» березня 2023 вимагає термінового погашення боргу 21 542,00, з них 10000 (тіло) 21542 (проценти) в повному обсязі відповідно до статті 1050 Цивільного Кодексу України credit7.ua/s/ghuqs3tch9
Что будет? Или не обращать внимание на это смс?

Що за погрози статею 1050, хто в курсі?
Її можна прочитати завдяки інтернету. Там посилання до інших статей, які регламентують розмір оплати заємником у разі невиконання своїх зобов'язень. Навіть враховується річний відсоток та рівень інфляціїї.

Доброго дня! Як це розуміти? Комусь таке ще приходило?
Шановна….! Доводимо до Вашого відома, що 09.03.2023р. по адресі ….., будуть проводитися дії направлені на встановлення майна та накладення арешту на Ваші рахунки та встановлене майно на суму 65696,00грн., згідно Нотаріального припису по боргу в компанії Бистрозайм. Відповідно до частини другої статті 18 Закону України «Про виконавче провадження». Ваша присутність є обов"язковою.
Юридичний відділ
тел. 380671224174.

Доброго дня! Як це розуміти? Комусь таке ще приходило?
Шановна….! Доводимо до Вашого відома, що 09.03.2023р. по адресі ….., будуть проводитися дії направлені на встановлення майна та накладення арешту на Ваші рахунки та встановлене майно на суму 65696,00грн., згідно Нотаріального припису по боргу в компанії Бистрозайм. Відповідно до частини другої статті 18 Закону України «Про виконавче провадження». Ваша присутність є обов"язковою.
Юридичний відділ
тел. 380671224174.
Видалити і забути. Звичайні лякали, хочуть вивести вас на зв’язок. І ніякого юр.відділа не існує

Видалити і забути. Звичайні лякали, хочуть вивести вас на зв’язок. І ніякого юр.відділа не існує
Я ж не настільки тупа, щоб виходити з ними на зв’язок. Моє ментальне здоров’я важливіше для мене. Дякую)

сьогодні прийшло смс від фінсфера що будуть гості ?
Ігнорування дзвінків спеціаліста, призведе до узгодження з Вами виїзду за Вашою адресою.

Ігнорування дзвінків спеціаліста, призведе до узгодження з Вами виїзду за Вашою адресою.
Я вже 2 тижні їх чекаю. Все ніяк не доїдуть

Як з ігноруванням дзвінків вони збираються погоджувати виїзд? ?

Я про те що це лише смс, щоб залякати. Звісно в суд хтось і може подати, але навряд чи будуть про це попереджати 3 рази на тиждень.
А самі ці всі шараги нічого вам не заблокують, щоб вони не писали чи не казали
Це правда, хто "попереджає" по 40 разів на день, той в суд не подає.
Але чого суду боятись? Цеж не Страшний Суд, хоч і потребує справжньої реформи...

Назад
Угорі