Алексей09
Форумчанин
- Дописи
- 43
- Реакції
- 1
- Бали
- 3565
Алексей09 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ПугалкиЗдравствуйте помогите пожалуйста как быть с этим, и что может быть?
В смітник.Здравствуйте помогите пожалуйста как быть с этим,
Ще 250 смс подібного змісту з довільним набором букафф.и что может быть?
а це значить шо готують позов??Можливий початок юридичного стягнення боргу.КредитКаса.........
Обычные смс-ки. Хотите и я Вам такие напишу?Здравствуйте помогите пожалуйста как быть с этим, и что может быть?
Ви півтора роки на форумі лишень пишете і не читаєте. Бо не задавали б вже давно таких запитань.договір планується до внесення до реєстру на оцінку подажу в колектрську компанію????? це що?
так цікаво!!!! хочу знати , та й питаю у досвідчених, а для чого тоді форум ? просто зареєструватися і стібатися з усіх вот я такий крутий, або ще краще устроїти переписку у темі інших і хизуватися шо інші не бачать бо не у всіх 1000 смсВи півтора роки на форумі лишень пишете і не читаєте. Бо не задавали б вже давно таких запитань.
Тож для чого вам відповідь...
Ви півтора роки питаєте одне й те саме. Елементарні речі, які вже мали б знати. І не потрібно ображатись.так цікаво!!!! хочу знати , та й питаю у досвідчених, а для чого тоді форум ?
Крутих тут нема. Круті мовча несуть гроші шарагам)просто зареєструватися і стібатися з усіх вот я такий крутий
Ну це до адміністрації звертайтесь.або ще краще устроїти переписку у темі інших і хизуватися шо інші не бачать бо не у всіх 1000 смс
ба чим я Вас так заділа , якшо не приємно читати не читайте , про реєстр оцінки до продажу прочитала вперше от і питаю , може хтось шось знає? не знаєте - читаєте і пропускаєте повз себе !Ви півтора роки питаєте одне й те саме. Елементарні речі, які вже мали б знати. І не потрібно ображатись.
Ви самі вже мали б бути отим "досвідченим"... хоча поняття досвіду в цих питаннях настільки різноманітне, що його важко зробити за правило чи аксіому.
Крутих тут нема. Круті мовча несуть гроші шарагам)
Ну це до адміністрації звертайтесь.
Для чогось вони ж цю функцію зробили, правда?)
Останнє риторично
Вчиться користуватись кнопкою "пошук" на форумі. То безкоштовно.ба чим я Вас так заділа , якшо не приємно читати не читайте , про реєстр оцінки до продажу прочитала вперше от і питаю , може хтось шось знає?
Дик якраз я то знаю, бо читав форум. А не пускав попри вуха)не знаєте - читаєте і пропускаєте повз себе !
Я падок на лестощі)без надмірної уваги до своєї досвідченої персони!
ПиСи: агресія трошки не так виглядає!Вчиться користуватись кнопкою "пошук" на форумі. То безкоштовно.
Але ж вам лінь мабуть.
Дик якраз я то знаю, бо читав форум. А не пускав попри вуха)
Я падок на лестощі)
ПиСи : тож не агресуйте, а трішки більш уважніше форум читайте. Удачі)
Теж таке прийшлоЦе шо за шедевр від банани. Це як розуміти?? Мені не піддаються розшифрувати що це означае
Ще 100500 смсПодскажите пожалуйста, что дальше ожидать от них