СМС и письма, которые шлют кредиторы

Здравствуйте помогите пожалуйста как быть с этим, и что может быть?

Вкладення

• Screenshot_20230213_151317.webp
    Screenshot_20230213_151317.webp
    18.7 Кб · Перегляди: 349
  • Screenshot_20230213_151339.webp
    Screenshot_20230213_151339.webp
    19.2 Кб · Перегляди: 344
Можливий початок юридичного стягнення боргу.КредитКаса.........

договір планується до внесення до реєстру на оцінку подажу в колектрську компанію????? це що? кому продає кредит плюс?

договір планується до внесення до реєстру на оцінку подажу в колектрську компанію????? це що?
Ви півтора роки на форумі лишень пишете і не читаєте. Бо не задавали б вже давно таких запитань.
Тож для чого вам відповідь...

Ви півтора роки на форумі лишень пишете і не читаєте. Бо не задавали б вже давно таких запитань.
Тож для чого вам відповідь...
так цікаво!!!! хочу знати , та й питаю у досвідчених, а для чого тоді форум ? просто зареєструватися і стібатися з усіх вот я такий крутий, або ще краще устроїти переписку у темі інших і хизуватися шо інші не бачать бо не у всіх 1000 смс

так цікаво!!!! хочу знати , та й питаю у досвідчених, а для чого тоді форум ?
Ви півтора роки питаєте одне й те саме. Елементарні речі, які вже мали б знати. І не потрібно ображатись.
Ви самі вже мали б бути отим "досвідченим"... хоча поняття досвіду в цих питаннях настільки різноманітне, що його важко зробити за правило чи аксіому.
просто зареєструватися і стібатися з усіх вот я такий крутий
Крутих тут нема. Круті мовча несуть гроші шарагам)
або ще краще устроїти переписку у темі інших і хизуватися шо інші не бачать бо не у всіх 1000 смс
Ну це до адміністрації звертайтесь.
Для чогось вони ж цю функцію зробили, правда?)
Останнє риторично

Це шо за шедевр від банани. Це як розуміти?? Мені не піддаються розшифрувати що це означае

Вкладення

• Screenshot_2023-02-14-13-50-51-354_com.google.android.apps.messaging.webp
    Screenshot_2023-02-14-13-50-51-354_com.google.android.apps.messaging.webp
    22.5 Кб · Перегляди: 316
Ви півтора роки питаєте одне й те саме. Елементарні речі, які вже мали б знати. І не потрібно ображатись.
Ви самі вже мали б бути отим "досвідченим"... хоча поняття досвіду в цих питаннях настільки різноманітне, що його важко зробити за правило чи аксіому.

Крутих тут нема. Круті мовча несуть гроші шарагам)

Ну це до адміністрації звертайтесь.
Для чогось вони ж цю функцію зробили, правда?)
Останнє риторично
ба чим я Вас так заділа , якшо не приємно читати не читайте , про реєстр оцінки до продажу прочитала вперше от і питаю , може хтось шось знає? не знаєте - читаєте і пропускаєте повз себе !
без надмірної уваги до своєї досвідченої персони!

Креативно, мені теж таке запропонували, може вони так на побачення кличуть, хто їх знає

ба чим я Вас так заділа , якшо не приємно читати не читайте , про реєстр оцінки до продажу прочитала вперше от і питаю , може хтось шось знає?
Вчиться користуватись кнопкою "пошук" на форумі. То безкоштовно.
Але ж вам лінь мабуть.
не знаєте - читаєте і пропускаєте повз себе !
Дик якраз я то знаю, бо читав форум. А не пускав попри вуха)
без надмірної уваги до своєї досвідченої персони!
Я падок на лестощі)

ПиСи : тож не агресуйте, а трішки більш уважніше форум читайте. Удачі)

Вчиться користуватись кнопкою "пошук" на форумі. То безкоштовно.
Але ж вам лінь мабуть.

Дик якраз я то знаю, бо читав форум. А не пускав попри вуха)

Я падок на лестощі)

ПиСи : тож не агресуйте, а трішки більш уважніше форум читайте. Удачі)
ПиСи: агресія трошки не так виглядає!
з моєї сторони її точно не було!

******** Ю. І. , Остання можливість вирішити питання без написів та судів ! Не очікуйте наслідків, вийдіть на зв'язок з компанією для вирішення проблем!Зв'яжіться за номером 0800753775 або 0632032270 (вайбер) сьогодні прийшло шо підкажете???

Якщо є гроші і ви хочете вирішиту проблему - то дзвоніть. Може щось запропонують цікаве. Тільки не забудьте про гарантійний лист.
Якщо грошей немає - то не дзвоніть.

Я їм досі не платив. Просрочка 4 роки.

Подскажите пожалуйста, что дальше ожидать от них

Вкладення

• Screenshot_20230216_093251_Viber.webp
    Screenshot_20230216_093251_Viber.webp
    13.7 Кб · Перегляди: 260
Назад
Угорі