Смс прийшло.Розшифруйте будьласка

• Автор теми Автор теми Kirtman25
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 1K

Kirtman25

Форумчанин
Дописи
72
Реакції
13
Бали
5065
Kirtman25 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підскажіть що за ....?!Нічого не розумію

Вкладення

• Screenshot_2020-03-06-15-54-56-088_com.google.android.apps.messaging.webp
    Screenshot_2020-03-06-15-54-56-088_com.google.android.apps.messaging.webp
    38.5 Кб · Перегляди: 252
это монетка- ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ФІНАНС ІННОВАЦІЯ»

То я получається Монетці вже нічого не винна)))???
Я би не радів так рано. Монетка швидше всього віддала вас на прозвон.
І вони (монетка) найбільші практиканти робити виконавчий напис нотаріуса...

Швидше за все просто до Вас будуть дзвонити з вимогою оплатити Монетці, але не продані (здається, договір факторингу це називається). Але кредит Експрес не напрягає, як на мене)

В мене майже всі шараги і кали і навіть банки в цьому Експресі. Вони як додадкові, просто надають послуги з обзвону. Дурачки тупі, там нема змісту з ними говорити.
Можуть дзвонити до контактних які їм шараги передають, але говорять дуже ніжно і культурно, просять передати про борг. Кароче інваліди, які на халяву заробляють.

Підскажіть! Читала в телеграм чаті, що люди радіють, коли їх продають колекторам. Чому?))))

Підскажіть! Читала в телеграм чаті, що люди радіють, коли їх продають колекторам. Чому?))))
Тому, що якщо ви не підписували з колекторами ніяких документів , і якщо договору переуступки прав вони вам не надіслали - відповідно їм ви не винні ані копійки!!

Тому, що якщо ви не підписували з колекторами ніяких документів , і якщо договору переуступки прав вони вам не надіслали - відповідно їм ви не винні ані копійки!!
Тобто я можу попросити у мфо довідку, що в мене нема кредиту?)

Тобто я можу попросити у мфо довідку, що в мене нема кредиту?)
Напевно так)) не буду стверджувати, бо я не просила)) але пропозиції про надання кредиту були))) спробуйте..розкажете нам, що і як))?

Назад
Угорі