Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Продали васПідскажіть що за ....?!Нічого не розумію
Монетка вас продала калам з кредитекспрес.Підскажіть що за ....?!Нічого не розумію
То я получається Монетці вже нічого не винна)))???Монетка вас продала калам з кредитекспрес.
Логічно))))Тобто якщо мене продали які мої подальші дії?!Kirtman25, это - смс
Я би не радів так рано. Монетка швидше всього віддала вас на прозвон.То я получається Монетці вже нічого не винна)))???
То як мені поступати дальше?!Я би не радів так рано. Монетка швидше всього віддала вас на прозвон.
І вони (монетка) найбільші практиканти робити виконавчий напис нотаріуса...
думаю на "энигме" печатали раз не понимаетеПідскажіть що за ....?!Нічого не розумію
????думаю на "энигме" печатали раз не понимаете
Ви в мене запитуєте ?То як мені поступати дальше?!
Передали на обзвон кредитэкспрессу по договору поручения.Підскажіть що за ....?!Нічого не розумію
Тому, що якщо ви не підписували з колекторами ніяких документів , і якщо договору переуступки прав вони вам не надіслали - відповідно їм ви не винні ані копійки!!Підскажіть! Читала в телеграм чаті, що люди радіють, коли їх продають колекторам. Чому?))))
Тобто я можу попросити у мфо довідку, що в мене нема кредиту?)Тому, що якщо ви не підписували з колекторами ніяких документів , і якщо договору переуступки прав вони вам не надіслали - відповідно їм ви не винні ані копійки!!
Напевно так)) не буду стверджувати, бо я не просила)) але пропозиції про надання кредиту були))) спробуйте..розкажете нам, що і як))?Тобто я можу попросити у мфо довідку, що в мене нема кредиту?)