Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мы открываем уголовное производство....Скажите пожалуйста, что ожидать после таких сообщений
И что делать дальше?
Давно Ви в Таліона?Увага! ...... своїм мовчанням Ви автоматично надаєте згоду на примусове стягнення всієї суми боргу. Вийдіть на зв'язок і домовтесь на умови погашення. 0800215017
Як думаєте подзвонити їм, чи краще нетреба?
1. Не верить подобной ерунде.Скажите пожалуйста, что ожидать после таких сообщений
И что делать дальше?
Карти які в мфо світили змінили? Можуть вкрасти без будь-яких підписів.Шо від цього очікувати і яке договірна списання я нічого не підписувала.
Шо вони курять і де таке продають?Шо від цього очікувати і яке договірна списання я нічого не підписувала.
Таке саме вчора прислали,але я нікуди не дзвоню,бо декілька днів раніше надіслали повідомлення сплатіть 20 тис замість 46 тис,і борг закриємо...ні..бралось 8 тис і пролонгаціями заплатила десь 11..доситтУвага! ...... своїм мовчанням Ви автоматично надаєте згоду на примусове стягнення всієї суми боргу. Вийдіть на зв'язок і домовтесь на умови погашення. 0800215017
Вчера,мне такая смска пришлаУвага! ...... своїм мовчанням Ви автоматично надаєте згоду на примусове стягнення всієї суми боргу. Вийдіть на зв'язок і домовтесь на умови погашення. 0800215017
Конечно не нужно. Зачем Вам портить нервы на идиотов? Есть к них претензии - пусть идут в суд!Увага! ...... своїм мовчанням Ви автоматично надаєте згоду на примусове стягнення всієї суми боргу. Вийдіть на зв'язок і домовтесь на умови погашення. 0800215017
Своїм мовчанням, ви їх автоматично шлете за 3/9 земельУвага! ...... своїм мовчанням Ви автоматично надаєте згоду на примусове стягнення всієї суми боргу. Вийдіть на зв'язок і домовтесь на умови погашення. 0800215017
Майже рік!!!Давно Ви в Таліона?
Нормально курят походу, а вообще в смс имеется ввиду что если Вы им дадите добро на списание ,то они обязательно это сделаютШо вони курять і де таке продають?
Удалить нахрен этот бред и не вестись.Кредит-это гражданско-правовые отношения!!!Но никак не уголовка!!!