Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Извините исправлюсь.
Больше не буду. ИсправлюсьИзвините исправлюсь.
бред сивои кобылы,не обращаите внимания,игнор спасает.Вас попереджали щодо можливого інформування родичів. Підготуйте 23231,84 грн і проінформуйте близьких про оплату Вами боргу. Адреса уже на маршруті. Дату додатково буде з Вами уточнено. Рекомендуємо перебувати за адресою...
Бред сивой кобылы....мне тоже такое приходит....сначала боялась,а теперь уже не реагирую ..Вас попереджали щодо можливого інформування родичів. Підготуйте 23231,84 грн і проінформуйте близьких про оплату Вами боргу. Адреса уже на маршруті. Дату додатково буде з Вами уточнено. Рекомендуємо перебувати за адресою...
Пошлите этого пид..раса куда подальше и в блок!!!Мне тоже когда то эта шушара писала,я сделала тоже самое,что посоветовала Вам,и оно отлипло,как кусок грязи.Скажите пожалуйста манивео меня продали Талиону что теперь будет,сегодня на вайбер пришло смс. ""Мене звати Сергій Володимирович Ткач, я заступник керівника служби безпеки компанії Таліон плюс, яка займається Вашим боргом, який Ви оформляли у компанії Манівео підкажіть будь ласка, як я можу зв'язатись з Вашими батьками, з Любов Володимирівною та з Валентином Миколайовичем?сегодня написали про моих родителей.Чем это грозит?
Звонить, писать будут, надо их подготовить если это не сделаноСкажите пожалуйста манивео меня продали Талиону что теперь будет,сегодня на вайбер пришло смс. ""Мене звати Сергій Володимирович Ткач, я заступник керівника служби безпеки компанії Таліон плюс, яка займається Вашим боргом, який Ви оформляли у компанії Манівео підкажіть будь ласка, як я можу зв'язатись з Вашими батьками, з Любов Володимирівною та з Валентином Миколайовичем?сегодня написали про моих родителей.Чем это грозит?
лютые вруны так обычно и делают. для них это норма общенияНу как можно так обманывать ?
Мама знает о моих мфо хоть и не о всехЗвонить, писать будут, надо их подготовить если это не сделано
Ну и все) чего тогда переживать)Мама знает о моих мфо хоть и не о всех
На Getcontact звонок проходит если не активный интернет,а так первый сигнал и сразу рухнет,на экране будет висеть окно приложения кто звонилСкажите пожалуйста где в телефоне TECNO POP 4 включить антиспам?Я его не могу найти в мамином телефоне.ПОМОГИТЕ ПОЖАЛУЙСТА Я установила и гетконтакт и еще что то не помагает проходят номера
Это я знаю у меня на ксиоми стоитНа Getcontact звонок проходит если не активный интернет,а так первый сигнал и сразу рухнет,на экране будет висеть окно приложения кто звонил
Только что такое же пришло)Вас попереджали щодо можливого інформування родичів. Підготуйте 23231,84 грн і проінформуйте близьких про оплату Вами боргу. Адреса уже на маршруті. Дату додатково буде з Вами уточнено. Рекомендуємо перебувати за адресою...
Пиши пропалоЗвертаємо Вашу увагу, що згідно зі ст.371 Цивільного кодексу, на Ваше майно, яке перебуває у спільній власності, може бути звернено стягнення, або таке майно може бути арештоване і продане з метою вирішення фінансових питань. Попередьте родичів задля уникнення незручних ситуацій! 0800215017.Вот такое прислали сегодня

Забейте?, такого ещё будет ого го.Звертаємо Вашу увагу, що згідно зі ст.371 Цивільного кодексу, на Ваше майно, яке перебуває у спільній власності, може бути звернено стягнення, або таке майно може бути арештоване і продане з метою вирішення фінансових питань. Попередьте родичів задля уникнення незручних ситуацій! 0800215017.Вот такое прислали сегодня