Теж саме і мені надсилають,і в поліцію звернуться і статтями погрожують,а вже і лист поштою надійшов.
Люди,раніше були кредитні спілки,та де вони поділись-скільки людей теж обманули,а тепер ці шараги натомість їх з'явились.

QUOTE="Иришка 79, post: 744333, member: 14746"]
Я не для рекламы, а свое мнение. Приват и ощад потеряли мое доверие уже давно, все эти дай сто гр за это, дай за то. Как торгаши на рынке, плюс к этому на отделениях менеджеры, которые никогда ничего не знают. Ощад не лучше, дайте за перевод страховку, дайте реквизиты , а вы дайте нам 100 гр. Плюнула, сделала карту Восток банка. Довольна, все честно, грамотные сотрудники и поддержка, все прозрачно и нет вечной доиловки.
100% согласна с вами. Дерьмище и то и второе.
Я тоже банк поменяла. Чего и всем советую.
[/QUOTE]
QUOTE="Иришка 79, post: 744333, member: 14746"]
Я не для рекламы, а свое мнение. Приват и ощад потеряли мое доверие уже давно, все эти дай сто гр за это, дай за то. Как торгаши на рынке, плюс к этому на отделениях менеджеры, которые никогда ничего не знают. Ощад не лучше, дайте за перевод страховку, дайте реквизиты , а вы дайте нам 100 гр. Плюнула, сделала карту Восток банка. Довольна, все честно, грамотные сотрудники и поддержка, все прозрачно и нет вечной доиловки.
100% согласна с вами. Дерьмище и то и второе.
Я тоже банк поменяла. Чего и всем советую.
[/QUOTE]
Я монобанк зробила,так як щось перевести треба.І за кордоном і поїздках зручно ,хороший курс на різну валюту.Відразу переводить ,не бігаєш по обмінниках .Ще читала про райффайзен ніби норм пишуть.Але зараз то закрию всі мабуть що є.Крім кредиток,там мінус)На чоловіка зроблю може)

Блин я сегодня пыталась договориться с этими ушлепками на реструктуризацию, просрочка 2 месяца и они ни в какую не хотят....

От мені цікаво, накладають вони ІН, лише на ті картки які в них засвічені? На які вони кошти надавали?
Чи на всі ваші рахунки в усіх банках?
І чи можна наприклад, після накладання ІН на рахунки Приват Банку, відкрити собі інший, скажімо в Ощад.

вони мені в пятницю написали що приїдуть в гості, а сьогодні зранку що мене не було дома,
так само за роботу пишуть до ввідправили заказним листом начальнику про мої борги, хоть я ніде не працюю ??
вони свому начальству відправили!!!

Tarzanik, можете рассказать какие у них условия реструктуризации при теле кредита 20к? Что предлагают ?
Не делайте так..у меня в Динеро с 31 марта Проссрочка..тело больше 20000...так мне уже предлагают списать все проценты и половину тела...реструктуризация это выгодно им но не вам..если хотите им заплатить то ждите пока-что предложений от них..я то нихрена платить не буду!!!!
наша пісня гарна й нова...
?
Оооо...в мене така сама смс)))

У меня еноты по 10 сообщений присылают моей маме и маме моего парня. Причем все смс касаются именно меня
Ок, насчёт своей мамы я ещё могу понять. Но, мама парня ко мне каким боком????
Странные эти еноты

Ось сьогодні прийшло повідомлення від таліон

Вкладення

• Screenshot_20200514-094748_0.webp
    Screenshot_20200514-094748_0.webp
    24.6 Кб · Перегляди: 135
Назад
Угорі