Немає їх,видаляють

Я службу не боюсь. Навпаки питала коли прийде?

Вони не знають чим залякувати просто

Дзвонять мамі і кажуть,що в мене борг,вона питає скільки я їм віддала,не кажуть. Бо ті 46 тисяч пролонгації. А винна їм ще більше 10 тисяч і відсотки. А з 24.04 ще нарахують і буду винна знов до 50 тисяч
Пишіть листа в Нацком,для перерахунку переплат,та повернення компансації.

Доброго всім дня! Всіх з праздником!!) Підскажіть будь ласка в кого, як було з смс Манівео, точніше після того як писали, як зразу обзванювали оточення??
У меня пишут мне ,мужу,подруге,и знакомой которую 10 лет не видела ,без понятия от куда номер ее,у меня нет даже родных не трогают

КапЕць,21 століття на вулиці,Єра інформації,нііі,нашим людям доки по лобі не стукне,самі інформацію не знайдуть.Жах.Вибачте,трішки підкидає.

Люд
Пишіть листа в Нацком,для перерахунку переплат,та повернення компансації.
люди подскажите,что делать?брала в манивео 19 тысяч отдала их начитали 19 тысяч процентов,задалбывают смсками и звонками,что делать?писать в нацком стоит?или с ними договариваться?

Ну так,то що ви втрачаєте???Явно не 45к.

Чистить інформаційні шляхи,Вконтакті,Однокласники,ФБ,ОЛХ та решту.
Доречі інфа,на деяких сервісах інфа зникає,від 3-х,до 6-12 місяців.Це так,щоб знали.
Люд

люди подскажите,что делать?брала в манивео 19 тысяч отдала их начитали 19 тысяч процентов,задалбывают смсками и звонками,что делать?писать в нацком стоит?или с ними договариваться?
Нацком!Маники,розіб'ють на реструктиризацію.
У меня пишут мне ,мужу,подруге,и знакомой которую 10 лет не видела ,без понятия от куда номер ее,у меня нет даже родных не трогают
запитайте,до чого тут чоловік,подруга та решта?Читайте вище!)
По закону вони не мають стягувати обов'язки з 3-х осіб,лише після Вашої смерті,можуть подати скаргу,на частину спадщини,якщо таке має,дай Боже нікому не знадобиться.(((
3- ті особи,це всі близькі,та родичі,1-2-3 коліна родинності,брати,сестри всіх категорій,дяди,тьоті та решту,сусіди взагалі не відносяться до родинних стосунків.

Останнє редагування:
Мне
Я не отвечаю, звонили родителям. Теперь пришло сообщение что готовят документы в суд. Я отправляла письмо, что не признаю договор. Не знаю что дальше будет
мне тоже пришло смс ,что готовят в суд доки,это правда ?или пугалка?
А им
Доречі інфа,на деяких сервісах інфа зникає,від 3-х,до 6-12 місяців.Це так,щоб знали.

Нацком!Маники,розіб'ють на реструктиризацію.
запитайте,до чого тут чоловік,подруга та решта?Читайте вище!)
По закону вони не мають стягувати обов'язки з 3-х осіб,лише після Вашої смерті,можуть подати скаргу,на частину спадщини,якщо таке має,дай Боже нікому не знадобиться.(((
3- ті особи,це всі близькі,та родичі,1-2-3 коліна родинності,брати,сестри всіх категорій,дяди,тьоті та решту,сусіди взагалі не відносяться до родинних стосунків.
[/QUOT
А им плевать на законы

Мне

А им
В суд Маники могут подать,но за местом их регистрации,Вам придет не ведомлениє,а Вам нужно будет его оспар вать.У Маников,Киев,Печерск,вроде.

В суд Маники могут подать,но за местом их регистрации,Вам придет не ведомлениє,а Вам нужно будет его оспар вать.У Маников,Киев,Печерск,вроде.
А если у меня кредит 19 тысяч тело,я заплатила их,и осталось ещё 19 проценты,они могут подать?

писать в нацком стоит?или с ними договариваться?
Бесполезно. Просто шлите накер.
Хай готовят на здоровье.
Если бы вы не отдали ничего из 19к, то можно было бы напрягаться.
А так, повторюсь - шлите накер.

Вкладення

• Screenshot_20200407-124537.webp
    Screenshot_20200407-124537.webp
    124.7 Кб · Перегляди: 120
А если у меня кредит 19 тысяч тело,я заплатила их,и осталось ещё 19 проценты,они могут подать?
Пишіть в Нацком.Листом,електронкою,всіма доступними можливостями,квитанції,чеки,договора,все до них.Бо лише ця організація регулює порядок надання та відкликання ліцензій,а без ліцензії,це і штрафи і кримінал.Не законна діяльність.

Пишіть в Нацком.Листом,електронкою,всіма доступними можливостями,квитанції,чеки,договора,все до них.Бо лише ця організація регулює порядок надання та відкликання ліцензій,а без ліцензії,це і штрафи і кримінал.Не законна діяльність.
А как быть с договором?признавать его?
Я поняла)

За минулий місяць до Нацкома було лише до 3000 х зверніть,що ви хочете,у 2 МФО відібрали ліцензію за порушення надання послуг.То Чого Ви хочете?Звернень 2600 з копійками здається.

А
вы писали в нацком?как написать?есть где-то образец?

А как быть с договором?признавать его?
Я поняла)
Пишіть надайте мені договор для ознайомлення згідно статті 1047,та статті 1055 п1.ЦКУ,якщо не можете це зробити,то дайте розгорнуту відповідь чому ні.))) Бажано в письмовій формі,або за місцем реєстрації замовленим листом.
А

вы писали в нацком?как написать?есть где-то образец?
Сам від себе з голови,тільки на Укрпозику.Бо там квітанції не відповідали дійсності.

У вас є приклад? Бо я написала, скріни прикріпити не змогла. Тільки такий що в Ютубі знайшла написала
Пишіть надайте мені договор для ознайомлення згідно статті 1047,та статті 1055 п1.ЦКУ,якщо не можете це зробити,то дайте розгорнуту відповідь чому ні.))) Бажано в письмовій формі,або за місцем реєстрації замовленим листом.

Сам від себе з голови,тільки на Укрпозику.Бо там квітанції не відповідали дійсності.
Я писала в нацком на Манівео і з "голови" і прикладом. Чекаю відповіді. Бо переплата жах. І ще винна,ось приїдуть 24 чи 28 і продати мали 24.04

У вас є приклад? Бо я написала, скріни прикріпити не змогла. Тільки такий що в Ютубі знайшла написала

Я писала в нацком на Манівео і з "голови" і прикладом. Чекаю відповіді. Бо переплата жах. І ще винна,ось приїдуть 24 чи 28 і продати мали 24.04
А сколько просрочки у вас?

Прошу Вас надіслати мені в письмовій формі,
тобто надруковані на папері, з усіма необхідними
підписами та мокрими печатками, слідуючі
документи:
1. Копію кредитного договору, з моїм особистим
підписом, на основі якого ви висуваєте до мене
претензії.
2. Копію платіжного документу, який підтверджує
факт переводу грошових коштів з рашунку вашої
компанії на мій особистий рахунок, на суму
кредиту, з усіма банківськими реквізитами.
3. Гарантійний лист, в якому ви відмовляєтесь від
будь-яких претензій до мене після сплати коштів.
Документи прошу вислати мені рекомендованим
листом через "Укрпошту" на слідуючу адресу:_________. Усі подальші переговори
я буду вести з вами тільки після отримання
вищезазначених документів.
Відмова від надання вищезазначених документів
буде розглядатися мною як ознака нікчемності
кредитного договору та визнання будь-яких
фінансових вимог до мене фактом вимагання грошових
коштів, що є кримінальним злочином згідно ст.189
ККУ. У випадку вчинення проти мене будь-яких
незаконих дій я буду негайно звертатися до
правоохороних органів.