5000 кажется. Но к концу марта хотели 45000))) ид*оты.
45к не отримають,суд спише 50% від перевищення тіла кредиту,та 30% від мінімалки неоподаткованих,найдіть статтю напишіть відповідь,20%від З.П.в борг за виплату тіла.Нехай самі навчатися читати ЦКУ.
Ого,швидко) а як поводяться? Дзвінки іншим людям?
Кажіть,шахраї,розвод.Зараз цим інтернет кишіть,посилайте,не відповідайте,якщо щось,кажіть нехай звертаються до позичальника,нехай не ведуться,шукайте номери,де пишуть,що то шахраї.
Tarzanik, можете рассказать какие у них условия реструктуризации при теле кредита 20к? Что предлагают ?
Гадаю,кожні 7днів по по 5к +будете платити,якщо згодні.)

Останнє редагування:
Я казав,що я не відмовляюсь платити борг,при присьмовій гарантії збереження мого життя,а також вимагав від них надати особисті гарантії захисту,т.як,мене без маски нікуди не пускають,чому так не знаю?))) Питав чи не сталось чого?)))

Поліція,вони не мають права на збір такої інформації,вони не спеціальні органи по збору та розповсюдженню персональних данних,це стаття.Лише органи виконавчої влади мають таке право.Нагадайте їм про це.)
Вот именно не имеют право. Я так один раз звонилке сказала, она ответила что в договоре написано что можно. На вопрос где написано в договоре, ответ До свидания)

Мне вот пишут саме звонили,мама их послала в суд и сказала если будут звонить то в полицю,прокуратуру позвонит и на 1545 за вимогательство. Они ей ще в вайбере писали,так после этого удалили переписку. А я им ничего уже не должна. Написала в Нацкомфинпослуг

Вкладення

• img_1587643685073.webp
    img_1587643685073.webp
    110.3 Кб · Перегляди: 84
  • img_1587643649023.webp
    img_1587643649023.webp
    116.3 Кб · Перегляди: 91
  • img_1587643616405.webp
    img_1587643616405.webp
    114.2 Кб · Перегляди: 88
  • img_1587643580978.webp
    img_1587643580978.webp
    155.4 Кб · Перегляди: 84
Сьогодні звонило чучело з маніка, якась шм*ра. Спочатку спокійно говорила, я сказав щоб не переживали кредит оплачу. Так після цих слів почалось.....коли ти оплатиш? ти ж бідняк і тд. Будемо звертатись до твоїх батьків/родичів/друзів щоб заплатили за тебе борг. Я в неї спитав а схуя** ви їм звоните, якшо я у вас брав кредит, а не вони. Я тільки встиг їй сказати: Якщо хочете будети послані нах** то дзвоніть сразу. І положила трубку ?
Можете ще енотам скаргу написати,за нкпристойну поведінку оператора.Можливо дарма,зате хоч якась фіксація з вашого боку.)

Мне вот пишут саме звонили,мама их послала в суд и сказала если будут звонить то в полицю,прокуратуру позвонит и на 1545 за вимогательство. Они ей ще в вайбере писали,так после этого удалили переписку. А я им ничего уже не должна. Написала в Нацкомфинпослуг
Не саме звонили а маме. Я ей всё объяснила. Что платила им(я писала раньше). Но маме не говорила сколько им отдала...что брала 20тыс отдала больше 46.... Она не пережила бы. Но сказала что ей говорить и как общаться с ними. Больше её не трогают
Вот именно не имеют право. Я так один раз звонилке сказала, она ответила что в договоре написано что можно. На вопрос где написано в договоре, ответ До свидания)
Вони мені сказали,що в мене маленька дитина(і мамі) і що будуть жалітися в Соцслужбу. Кажу давайте...коли двері відкрити....ми у вас дитину заберем...і мамі це саме казали...вона також просила,щоб прийшла соцслужба

Про збір персональних данних,а саме родинні зв'язки,колеги по роботі,керівництво та інше,вони не мають права збирати вашу (персональну інформацію), це мають робити правоохоронні органи,та органи виконавчих служб та безпеки України.Сам номер мобільного,без при прив'язки до тарифного пакету,не є персональними даними,а у зв'язці є.Тому найдіть ККУ,та ЦКУ,та шліть їм з вимогою надання інформації на збір Ваших данних,та Ваших родичів.

Щ
Не саме звонили а маме. Я ей всё объяснила. Что платила им(я писала раньше). Но маме не говорила сколько им отдала...что брала 20тыс отдала больше 46.... Она не пережила бы. Но сказала что ей говорить и как общаться с ними. Больше её не трогают

Вони мені сказали,що в мене маленька дитина(і мамі) і що будуть жалітися в Соцслужбу. Кажу давайте...коли двері відкрити....ми у вас дитину заберем...і мамі це саме казали...вона також просила,щоб прийшла соцслужба
Ще кажуть,що нотаріус накладе на карту зарплатну арешт...питаю часний нотаріус чи державний....мовчать

45к не отримають,суд спише 50% від перевищення тіла кредиту,та 30% від мінімалки неоподаткованих,найдіть статтю напишіть відповідь,20%від З.П.в борг за виплату тіла.Нехай самі навчатися читати ЦКУ.
Ну это если подадут.

Ох и бред сивой кобиле!Ржу не могу.

Про збір персональних данних,а саме родинні зв'язки,колеги по роботі,керівництво та інше,вони не мають права збирати вашу (персональну інформацію), це мають робити правоохоронні органи,та органи виконавчих служб та безпеки України.Сам номер мобільного,без при прив'язки до тарифного пакету,не є персональними даними,а у зв'язці є.Тому найдіть ККУ,та ЦКУ,та шліть їм з вимогою надання інформації на збір Ваших данних,та Ваших родичів.
Отож. Мені мама каже "нащо ти їм мій номер давала!?" Та я б мамин в останню чергу дала б

Ну это если подадут.
Ну так,то що ви втрачаєте???Явно не 45к.
Отож. Мені мама каже "нащо ти їм мій номер давала!?" Та я б мамин в останню чергу дала б
Чистить інформаційні шляхи,Вконтакті,Однокласники,ФБ,ОЛХ та решту.

З приводу Мами,я тут ХЗ,де сама могла засвітити номер.(((
Приват дає всю інформацію
Я то точно кого кого але мамин номер ніде не дала б. А це знають,що це моя мама

Ох и бред сивой кобиле!Ржу не могу.
Чого це?

Щ
Ще кажуть,що нотаріус накладе на карту зарплатну арешт...питаю часний нотаріус чи державний....мовчать
Ну якщо буде письмове повідомлення то гадають можуть,але до чого тут Зарплатна картка?Це вже Вам потрібно на роботі спитати у відділі кадрів,чи можуть ваш рахунок заарештувати.Чи нотаріусом,чи лише після суду.

Чого це?
Я ось їм вже 15500 з копійками винна. Завтра вже 16 буде. Писали,що продають 24.04

Ну якщо буде письмове повідомлення то гадають можуть,але до чого тут Зарплатна картка?Це вже Вам потрібно на роботі спитати у відділі кадрів,чи можуть ваш рахунок заарештувати.Чи нотаріусом,чи лише після суду.
Зараз знайду повідомлення і срін скину,може порадите щось....якщо вони не видалили

Я давно забив на них але они на мене ні, так хочуть грошей що капець

Чого це?
Ну прийде служба і що,зреагує на скаргу,спитаєте у них в якій формі була,(усна чи письмова)?Якщо усна,то наклеп від колишнього,якщо письмова,то якщо у Вас все гаразд з дитинкою,чиста,охайна,рекомендації сусідів є,не вживає там та інше,до чого ваші кредити до них???)

Я ось їм вже 15500 з копійками винна. Завтра вже 16 буде. Писали,що продають 24.04

Зараз знайду повідомлення і срін скину,може порадите щось....якщо вони не видалили
Немає їх,видаляють
Ну прийде служба і що,зреагує на скаргу,спитаєте у них в якій формі була,(усна чи письмова)?Якщо усна,то наклеп від колишнього,якщо письмова,то якщо у Вас все гаразд з дитинкою,чиста,охайна,рекомендації сусідів є,не вживає там та інше,до чого ваші кредити до них???)
Я службу не боюсь. Навпаки питала коли прийде?
Немає їх,видаляють

Вони не знають чим залякувати просто
Немає їх,видаляють

Вони не знають чим залякувати просто
Дзвонять мамі і кажуть,що в мене борг,вона питає скільки я їм віддала,не кажуть. Бо ті 46 тисяч пролонгації. А винна їм ще більше 10 тисяч і відсотки. А з 24.04 ще нарахують і буду винна знов до 50 тисяч

Вкладення

• Screenshot_20200423-153545.webp
    Screenshot_20200423-153545.webp
    129.2 Кб · Перегляди: 84
Останнє редагування:
Назад
Угорі