Ви не відповідаєте на телефонні дзвінки, тому що навмисно ухиляєтесь від сплати боргу, ми вимушені надалі домовлятись з родичами. Чи зателефонуєте самостійно? 0800219393

Мне такое кредит 7 писали...
Лучше не читать их бредни

пришло мне смс
просрочка ок 25 дней

Відділ претензійно-позовної роботи, проаналізувавши дані за вашою справою, прийняв рішення про початок підготовки позову до суду та примусового стягнення. Сума боргу 40275,85 грн

брала 16 тыс
И мне такое приходило
У меня Милоан маме в Вайбер строчит)))))
IMG_20200415_170942.jpg
Какой вежливый.

Останнє редагування:
Ви не відповідаєте на телефонні дзвінки, тому що навмисно ухиляєтесь від сплати боргу, ми вимушені надалі домовлятись з родичами. Чи зателефонуєте самостійно? 0800219393
Мені таке приходило вчора

І мені тяжко, бабусь нема, а ось пенсіонерки- сусіди, якщо ще хоч одна щось скаже, відправлю смс:якщо піднімеш трубку, коли дзвонить телефон, помреш через 7 днів. І щодня писатиму: залишилось n днів...

Документи за Вашим договором передані до претензійно-позовного відділу Moneyveo для розгляду справи на наявність складу злочину. 0800219393

Вкладення

• S00417-110822.webp
    S00417-110822.webp
    64.9 Кб · Перегляди: 72
Мне приходило такое смс, за месяц просрочки сегодня только 5 раз набрали, тело не малькое (16тыс)

Героев надо знать в лицо. Директорка их. я писала жаловалась на оператора
А оператор грубо розмовляв чи писав. Бо мені у вайбер написала писала що будуть сьогодні моє начальства турбувати і написали ФІП, хочу написати скаргу так як вони не давали дозволу на обробку їхніх персональних даних

Я Вас умоляю, все что сделано , это вам писульку очедную написали...
ну хоть что~то пусть делает
А оператор грубо розмовляв чи писав. Бо мені у вайбер написала писала що будуть сьогодні моє начальства турбувати і написали ФІП, хочу написати скаргу так як вони не давали дозволу на обробку їхніх персональних даних
зателефонувала і почала розмовляти НУ ЯК завжди і вирішила,що вона богиня.
Людоньки,підписуйте петицію,бо ми тут багато гніваємося,а петицію ніхто не підписує.Може хоч щось змінеться

Людоньки,підписуйте петицію,бо ми тут багато гніваємося,а петицію ніхто не підписує.Може хоч щось змінеться
Я вже тих петицій штук з 20 підписала та вони мало набирають, люди зневірились у нашій владі та я сумніваюся що щось зміниться, самі депутати кришують ці шарашки... Ввели усю країну в борги... Скоро будуть самосудом люди займатися...

И что поменяется от подписания петиции?

Назад
Угорі