Ви не відповідаєте на телефонні дзвінки, тому що навмисно ухиляєтесь від сплати боргу, ми вимушені надалі домовлятись з родичами. Чи зателефонуєте самостійно? 0800219393
Азахахх...

они все так пишут,почитайте форум, все их хитрости поймете . И успокоитесь. Не волнуйтесь)
Спасибо))Стремно конечно все ровно)
Мне пришло больше месяца просрочки.
вы точно бакалавр на форуме? просто странно, такие смс обычно приходят на первых неделях просрочки

Len4ik, Древний,
Я ні з ким не маю наміру сваритись, але просто хотіла зауважити, що люди по різному сприймають життя і особливо вразливим неприємно, коли їх вважають слабкими, навіть якщо це так і є. Просто або утримуйтеся від коментарів, або допоможіть людині добрим словом...
Не всі такі сміливі і рішучі))
Открою Вам страшную тайну, что иногда хорошая ****&лина помогает намного лучше, открывает в человеке все скрытые таланты, и он ещё потом говорит спасибо, именно за толчок, а не слезы и сопли, и полное согласие... Рассмотрите с этой стороны проблему

Открою Вам страшную тайну, что иногда хорошая пиз*&лина помогает намного лучше, открывает в человеке все скрытые таланты, и он ещё потом говорит спасибо, именно за толчок, а не слезы и сопли, и полное согласие... Рассмотрите с этой стороны проблему
В точку. Иногда волшебный пендаль помогает.

пришло мне смс
просрочка ок 25 дней

Відділ претензійно-позовної роботи, проаналізувавши дані за вашою справою, прийняв рішення про початок підготовки позову до суду та примусового стягнення. Сума боргу 40275,85 грн

брала 16 тыс

Залиште своi зауваження при собi, в такому випадку. Якщо Вас натдо травмують моi коментарi,проходьте повз.I так утримуюсь як можу.
Я говорила не за себе))
Открою Вам страшную тайну, что иногда хорошая пиз*&лина помогает намного лучше, открывает в человеке все скрытые таланты, и он ещё потом говорит спасибо, именно за толчок, а не слезы и сопли, и полное согласие... Рассмотрите с этой стороны проблему
Це зовсім не проблема))

Loki, обычное, психологическое давление..не более.
Вам советую успокоится и не обращать внимания, подобных смс будет много, не читайте..поберегите нервишки)

Документи за вашим договором передані до претензійно-позовного відділу компанії moneyveo. Протягом тижня розглядатиметься ваша справа на наявність складу злочину. Тел.: 0 800 21 9393
Чего ждать?

Документи за вашим договором передані до претензійно-позовного відділу компанії moneyveo. Протягом тижня розглядатиметься ваша справа на наявність складу злочину. Тел.: 0 800 21 9393
Чего ждать?
хорошей погоды и весны. Это стандартная рассылка и ничего более. Мне тоже такое пришло сегодня.

Чего ждать?
мне тоже пришло такое смс, еще во вторник
только звонки теперь

Ви не відповідаєте на телефонні дзвінки, тому що навмисно ухиляєтесь від сплати боргу, ми вимушені надалі домовлятись з родичами. Чи зателефонуєте самостійно? 0800219393
Мне приходило. Хотя мне никто не звонил. Я сама просила реструктуризацию

Ну не знаю, у меня Маники молчали, потом Талион молчал,сейчас ЭАПБ тоже молчит!
Підкажіть,будь ласка, Вам лист про можливий позов до Печерського суду не приходив, бо мені прийшов і після того смс ніякі не шлють,а про дзвінки не знаю. У мене теж ні Манівео,ні Таліон нікому не дзвонять.

Мне приходило. Хотя мне никто не звонил. Я сама просила реструктуризацию
А потом наяривали моим родным и близким говорили про долг. Брату позвонили с которым я не общалась 30л. Сейчас стали общаться. У нас все ок. Только иногда накрывает... Много переплатила им

Підкажіть,будь ласка, Вам лист про можливий позов до Печерського суду не приходив, бо мені прийшов і після того смс ніякі не шлють,а про дзвінки не знаю. У мене теж ні Манівео,ні Таліон нікому не дзвонять.
Мені з Таліон говорили, що 10січня мав бути суд, і я заплачу дуууууже велику суму, але тепер якогось Бурова залучили. Є окрема тема по ньому тут?

Мені з Таліон говорили, що 10січня мав бути суд, і я заплачу дуууууже велику суму, але тепер якогось Бурова залучили. Є окрема тема по ньому тут?
Як поводиться у Вас Таліон? Я думаю, що в суд не подадуть. Їм не вигідно. Учора тільки сказала,що не дзвонять, то сьогодні прокинулися. Якась мадам написала, щоб я заплатила борг,або з колег збиратиме гроші. Я передзвонила їй. Оскільки я платити не збираюся, то спочатку сказала,що виконає те про що писала, потім в смс написала що по закону борг може вирости в чотири рази. Потім розказала,що вони виграли суд, де з 4000 виросло 120000,і людина заплатила. Від мене ігнор. Я сказала,що жалітимусь на гарячу лінію про погрози,щодо розповсюдження персональних даних. Просила,щоб вислала договора з мокрими печатками, почула відмову і слова: я ж на електронку скинула, навіщо Вам вони. Короче, мені не страшно,а смішно читати й слухати цей маразм. Ще й чоловіку дзвонила,що приїдуть до мене на роботу. Дуже не хотіла б, щоб туди дзвонили. Завтра не знаю, як пережити день, якщо діставатимуть усіх на роботі.

Як поводиться у Вас Таліон? Я думаю, що в суд не подадуть. Їм не вигідно. Учора тільки сказала,що не дзвонять, то сьогодні прокинулися. Якась мадам написала, щоб я заплатила борг,або з колег збиратиме гроші. Я передзвонила їй. Оскільки я платити не збираюся, то спочатку сказала,що виконає те про що писала, потім в смс написала що по закону борг може вирости в чотири рази. Потім розказала,що вони виграли суд, де з 4000 виросло 120000,і людина заплатила. Від мене ігнор. Я сказала,що жалітимусь на гарячу лінію про погрози,щодо розповсюдження персональних даних. Просила,щоб вислала договора з мокрими печатками, почула відмову і слова: я ж на електронку скинула, навіщо Вам вони. Короче, мені не страшно,а смішно читати й слухати цей маразм. Ще й чоловіку дзвонила,що приїдуть до мене на роботу. Дуже не хотіла б, щоб туди дзвонили. Завтра не знаю, як пережити день, якщо діставатимуть усіх на роботі.
Не будуть, не переживайте. Я зараз на роботі, потім вам напишу

Помониторте себя на судовому

Помониторте себя на судовому
Мене немає там. Я їм з тіла в 15000, заплатила майже 30000. Борг 27 з чимось тисяч. Пропонують тіло, якщо не заплачу до 6 числа,то погрожують,що знову нараховуватимуть відсотки, дзвонитимуть колегам. Платити не збираюся. Учора заходила в особистий кабінет, то сьогодні написала мадам,що бачила,що я там була, а оплати немає. Не заходьте туди взагалі! Написала знову в Нацком через урядову, зробила раніше скріни нарахувань та оплат( зараз їх в кабінеті вже немає), але всі прикріпити не вдалося. Напишу ще листа. Буду щось робити. Не хочеться суду, бо збираюся влітку з чоловіком закордон на заробітки.

Назад
Угорі