Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
И они Вас больше никак не беспокоят?У меня было,и оценивать ехали,и продавали на аукционах.Теперь даже и забыла,что они вообще существуют.
Неа,вообще.???Сначала пытались,но я умею хорошо матерится,???Их психика не выдержала.???И они Вас больше никак не беспокоят?
Вы форум читаете? ну емае, пугалка ясельная группа...Сегодня пришло от Глобал кредит смс:
Prodazh majna z aukcionu vidbuvayetsya zi znizhkoyu do 50% dovidki za telefonom 0931708300
Что это за бред? У кого-то такое было? У меня по ним просрока 29 числа была месяц.
Ну Вы молодецНеа,вообще.???Сначала пытались,но я умею хорошо матерится,???Их психика не выдержала.???

А никого не обзванивают?Оце бред, в мене по ним прострочка вже три місяці. Пишуть смс, на почту прилетіло щось навіть не читала.
А никого не обзванивают?Оце бред, в мене по ним прострочка вже три місяці. Пишуть смс, на почту прилетіло щось навіть не читала.
Уже 4 месяца жду копию позивної заяви, за это время мне уже кешбери 3 ип открыло и 7 раз ввезная комиссия ехалаНа Вашу адресу направлена копія позовної заяви. Для відміни судового засідання сплатіть. до 18-00 та надайте підтвердження. Тел:0634891315
Як у вас з ними справи, бо в мене пішли смс розсилки непристойні по контактах, після цього взагалі пропадає бажання їм щось платити і дали час до 11.00 оплатити а то буде ще веселіше і я вже нічого не змінню... Вони відбивають будь яке бажання платити... ДибілиА у меня такие, задолбали
Які контори у вас і яка просрочка? В мене манівео і майкредит, почали звонити з номерів, які не визначаються, хз хто з нихЯк у вас з ними справи, бо в мене пішли смс розсилки непристойні по контактах, після цього взагалі пропадає бажання їм щось платити і дали час до 11.00 оплатити а то буде ще веселіше і я вже нічого не змінню... Вони відбивають будь яке бажання платити... Дибіли
Ничего им писать не надо. Мороз, мороз, морозКачай гроші пишут мне на вайбер, я Вот думаю написать что без наличия документа суда , вас никто не пустит и вы не имеете права приходить домой
Це Смартівей так задовбуютьЯкі контори у вас і яка просрочка? В мене манівео і майкредит, почали звонити з номерів, які не визначаються, хз хто з них
Такої в мене немаєЦе Смартівей так задовбують
ПовезлоТакої в мене немає
Та вони всі однакові тварі, всім нам "повезло"Повезло
Це точно, самі працюють не по законам а людей ними лякають... Я за них хоть закони почитала)))Та вони всі однакові тварі, всім нам "повезло"
Був би толк з цього, вони на закони ложатьЦе точно, самі працюють не по законам а людей ними лякають... Я за них хоть закони почитала)))
Будут звонить и слать им смс. Они отбитые. Шлют смс даже детям на телефоны.Ну теперь так начали свои действия это говорят о том, что родичам начнут дозвоны?![]()
Таке ж і мені прийшло ..Якби за тіло я б закрила..а так ...Кто-то соглашался принять участие в их акции? Мне пришло сегодня сообщение "Ви не підтвердили участь в акції анулювання частини боргу.У разі несплати сьогодні,участь в лояльних пропозиціях буде заблокована та розпочнеться процес примусового стягнення боргу.https://credit7.ua/login"