Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А сколько у вас просрочка?

Смс це брєд. Рекомендований лист має значення

Я сегодня ровно месяц
У меня только 6 дней, звонят с утра до вечера, но я не отвечаю, денег все-равно нет)
Укрпозика прислали утром такое. Стоит верить или нет.
Я тоже так думаю, что это просто очередной бред, такие вещи по смс не рассылают.

Мне вчера тоже самое прислали.

Укр позика и динеро(одна контора) никогда ничего не "взыскывают" у них всем одни и те же шаблонные смс и дурацкий бот,который всех обзывает мошенниками :rofl:
Ждите пока за тело предложат и забейте на них.Я закрыл у них даже на 1000 меньше,чем брал(8 закрыл за 7).

По моему у всех шараг одни и те же пугалки для всех, автора ссылка,хоть бы разнообразие какое то :попкорн: а то прям и делиться не чем друг с другом

Я так понимаю в честь первого апреля сегодня особо остроумны в смс меня просто все резко решили калам продать

Довіра і гарантія - Закон №3220 дає право не платити пеню періоду 01.03-30.04. Борг за Дог......виник 260дн. тому.Вимагаємо оплату! Вымогатели))) у кого ещё есть такое???

Укрсиббанк Вердикту продал походу.

Вкладення

• Screenshot_20200401-124510_Viber.webp
    Screenshot_20200401-124510_Viber.webp
    63.8 Кб · Перегляди: 172
  • Screenshot_20200401-124455_Viber.webp
    Screenshot_20200401-124455_Viber.webp
    99.4 Кб · Перегляди: 134
Я так понимаю в честь первого апреля сегодня особо остроумны в смс меня просто все резко решили калам продать
В мене те саме. Але всім кого знайшли відправили що я їх поручителем зробила. Я тих людей і не знаю навіть, а мені тепер телефон обривають. Неприємно, трохи адреналіну додало, але ще раз переконалась що нікому і нічого не буду платити, якщо будуть таке вичворяти.

В мене те саме. Але всім кого знайшли відправили що я їх поручителем зробила. Я тих людей і не знаю навіть, а мені тепер телефон обривають. Неприємно, трохи адреналіну додало, але ще раз переконалась що нікому і нічого не буду платити, якщо будуть таке вичворяти.
А я не знаю кому что отправили, мне молчат все ))) ну я готовлюсь морально. Хотя кто поведется тому не место в моей жизни

Доброго дня хто це може бути .?У випадку відмови від оплати заборгованості по кредиту, ми будемо вимушені звернутись до органів опіки та піклування з проханням відібрати у Вас дітей у зв'язку з підозрою Вас у шахрайстві с фінансовими ресурсами з посиланням на те, що існує безпосередня загроза життю та здоров'ю дітей згідно з частиною 2 статті 170 Сімейного кодексу України органи опіки і піклування мають право постановити про негайне відібрання дітей від батьків.

маркіза,
Шановна, це лякалка для батьків,піклуйтеся за дітьми радійте життю,та не зважайте на цих пройдихвістів.

Это пугалка, скорей всего.

Мне еще красавица написала. Сегодня прям день вайбера.

Вкладення

• Screenshot_20200401-141429_Viber.webp
    Screenshot_20200401-141429_Viber.webp
    115.5 Кб · Перегляди: 131
  • Screenshot_20200401-141436_Viber.webp
    Screenshot_20200401-141436_Viber.webp
    61.4 Кб · Перегляди: 135
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі