Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Быстрозайм и ростаенников решил занести в реестр должников, а самое обидное, что если бы не форум то я бы поверила в это, на сколько же у нас таки необразованый и не знающий ничего народ, и эти шараги пользууются этим????
У зв'язку з навмисним порушенням Вами умов кредитного договору проведено аналіз Вашої кредитної справи. Компанія «Бистрозайм» щодо Вас буде приймати комплекс дій з урахуванням наявних доказів і результатів попередньої роботи з Вашим договором.
Ми подаємо заяву до Міністерства юстиції України для внесення Вас і Ваших родичів до: «Єдиного реєстру боржників» - erb.minjust.gov.ua
та «Бюро кредитних історій» - Українське бюро кредитних історій (УБКІ) - найбільше бюро в Україні : Ubki.ua

що в подальшому призведе до того, що Ви не зможете взяти кредит в будь-якій фінансовій установі, виїхати за межі України.

Быстрозайм и ростаенников решил занести в реестр должников, а самое обидное, что если бы не форум то я бы поверила в это, на сколько же у нас таки необразованый и не знающий ничего народ, и эти шараги пользууются этим????
У зв'язку з навмисним порушенням Вами умов кредитного договору проведено аналіз Вашої кредитної справи. Компанія «Бистрозайм» щодо Вас буде приймати комплекс дій з урахуванням наявних доказів і результатів попередньої роботи з Вашим договором.
Ми подаємо заяву до Міністерства юстиції України для внесення Вас і Ваших родичів до: «Єдиного реєстру боржників» - erb.minjust.gov.ua
та «Бюро кредитних історій» - Українське бюро кредитних історій (УБКІ) - найбільше бюро в Україні : Ubki.ua
що в подальшому призведе до того, що Ви не зможете взяти кредит в будь-якій фінансовій установі, виїхати за межі України.
Бл...я без матов даже комментировать подобные смс не могу уже...
Сколько можно слать эту пургу...
Ну можно было почитать законы, чтобы правильные ссылки делать...
Конечно есть люди и их не мало, которые верят в силу этих смс, но мой братишка 7 лет знает, что это ерунда от мошенников.

Бл...я без матов даже комментировать подобные смс не могу уже...
Сколько можно слать эту пургу...
Ну можно было почитать законы, чтобы правильные ссылки делать...
Конечно есть люди и их не мало, которые верят в силу этих смс, но мой братишка 7 лет знает, что это ерунда от мошенников.
Умный братишка??? Но я думаю верят в эти смс больше люди, которые уже так затурканы этими долгами что просто мозг работает не правильно

Умный братишка??? Но я думаю верят в эти смс больше люди, которые уже так затурканы этими долгами что просто мозг работает не правильно
Братишка много читает и знает правила безопасности. А сколько бы долгов не было, человек либо верит либо нет в эту информацию. Можно иметь 1 кредит и свято верить, что за долги в мфо у Вас отнимут жильё, посадят и т. п. А другие имеют десятки кредитов и понимают, что максимум, что их ожидает - суд.

На почту пришло от кредит7 "Вы навмисне взяли кредит з метою не повертати гроші, що за підпадає під статтю Кримінального Кодексу України про шахрайство. Ми змушені передати вашу справу в слідчий відділ поліції для відкиття на вас кримінальної справи з подальшим арештом, та позбавленням волі.... Сьогодні до півночі ви ще можете запобігти цьому, якщо повернете борг".
Не выдержала, ответила, что вместе будем срок мотать. Я за шахрайство, а они за шантаж - вечер в хату, фраерки.

Всем привет )) Пришло от Money4you
"Увага, акція! Спишемо ВСІ проценти при сплаті суми позики 500 грн. Пропозиція дійсна лише до 31.01.2022 р.

Вопрос, это можно расценивать, как предложение закрыть за тело?

Всем привет )) Пришло от Money4you
"Увага, акція! Спишемо ВСІ проценти при сплаті суми позики 500 грн. Пропозиція дійсна лише до 31.01.2022 р.

Вопрос, это можно расценивать, как предложение закрыть за тело?
А тело какое было?

А мене сьогодні "порадували" єврогроші.Написали"Як вам не соромно?Заплатіть гроші і спіть зі спокійною совістю"А я виявляється до сьогодні спала з брудною...
Как Вы вообще могли спать всё это время?).

Заклюют мозг как за 500 грн так и за 50к.

Комусь надходило схоже від таліону?

Вкладення

• 1CD0C62F-B5E3-4EFA-9201-58536C5EB1B6.webp
    1CD0C62F-B5E3-4EFA-9201-58536C5EB1B6.webp
    61.1 Кб · Перегляди: 84
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі