Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Вітаю, Валентина Анатоліївна!
Наталія Олександрівна, помічник юриста, департамент примусового стягнення заборгованості , компанія Easycash.
Оскільки з Вашого боку не виконані фінансові та Договірні зобов′язання перед кредитором, на комітеті 24..11.21р о 16:00 можливо будемо ініціювати отримання виконавчого напису нотаріусу, після чого документи одразу будуть направлені приватному виконавцю, для відкриття провадження, накладання арешту на всі діючі та активні рахунки в банках та фінансових установах, до моменту повного погашення заборгованості, у порядку та строки, встановлені ЗУ"Про виконавче провадження". Додатково можливо буде перевірено наявність майна, як варіант візиту за адресою співробітників виїзної групи, оцінщика майна та представника поліції з метою попередньої оцінки фінансового та майнового стану. В складі виїзної комісії будуть присутні: оцінщик майна, ---------фотограф----------- ,юрист ,а також повідомте сусідів, вони будуть виступати в якості свідків.

Появился ------------Фотограф---------------
А клоунов не будет, как так? ??

Мне сегодня пришла смс))

«Плануєтся виїзд за адресою реєстрації, негайно зателефонуйте щоб узгодити час! 0637305254»

Подсмеялся и жду ) и два ротвейлера ждут :)

Понял, спасибо

Всем привет. Прилетело только что письмо счастья
Компанія CCloan продала Ваш борг до компанії ФінФорс для вигідного та мирного врегулювання ситуації зв'яжіться за номером 0800753775

Есть смысл с ними как-то договорится или ждать от них мучений?

Всем привет ! Чтобы это значило "Вам рекомендованим листом направлено вимогу про порушення правил, за місцем реєстрації\проживання" порушення правил чего регистрации или проживання или еще чего то ? Компанию чтото не разобрала (я их так быстро удаляю что и полностью недочитываюсь) что вроде CREDIT BORG ? Искала на форуме вроде бы таких нет, может кому то приходило такое ?

"Фактор", прислал:
IMG_20211125_110638.webp

Вот, если б дописали, что разрешат Деду морозу приходить и Эцилопп, меня не будет по-ночам бить, я бы - бросился со всех ног платить...

Пришло от какого-то Aresht
Згідно Закону 4241 особиста зустріч з боржником може відбутися з 9.00 до 19.00. Підтвердіть час зустрічі за місцем реєстрації та проживання 0443841029

У меня вопрос:
У кого-то был этот незнакомец, который не знает содержание этого Закона?
Или я чего-то не знаю?

І то ще третій тиждень протермінування. Треба з цим скріном скаргу подати, правда?

М
Vash minimalniy platiz po kartci ****** 44475 grn. UKRSIBBANK
Нормальный такой мин.платёж ?
Может у них 4 залипла).
Пришло от какого-то Aresht
Згідно Закону 4241 особиста зустріч з боржником може відбутися з 9.00 до 19.00. Підтвердіть час зустрічі за місцем реєстрації та проживання 0443841029

У меня вопрос:
У кого-то был этот незнакомец, который не знает содержание этого Закона?
Или я чего-то не знаю?
Удалите и забудьте).
Всем привет ! Чтобы это значило "Вам рекомендованим листом направлено вимогу про порушення правил, за місцем реєстрації\проживання" порушення правил чего регистрации или проживання или еще чего то ? Компанию чтото не разобрала (я их так быстро удаляю что и полностью недочитываюсь) что вроде CREDIT BORG ? Искала на форуме вроде бы таких нет, может кому то приходило такое ?
Удалили и правильно сделали. Вы молодец и не щаьивайте себе голову пустыми смс.

Может у них 4 залипла).
Не) у меня лимит на 45000... пару тысяч там ещё было на карте, заблокировали её и теперь вот хотят видать всю сумму одним платежем или что, не пойму... в то месяце писали, что мин платёж 42840, а в этом до 44000 выросло )

Не) у меня лимит на 45000... пару тысяч там ещё было на карте, заблокировали её и теперь вот хотят видать всю сумму одним платежем или что, не пойму... в то месяце писали, что мин платёж 42840, а в этом до 44000 выросло )
Ну их в баню с их логикой).

Привіт: у мене 29 мікропозик і з неділі виходжу на просрочку щоб далі не пролонгувати і з часом закривати тіло чи серед суд

Таке питання: як колектори виходять на батьків ? Мені 25 років, прописана в Чернівцях з 2013 року а батьки в іншій області по іншій прописці, ніде при заявах контактів батьків не вказувала
Цікавить як вони вийдуть на батьків коли почнуться просрочки ? Чи як можуть їх залякувати ?
Як в кого це було поділіться будь ласка чи швидко знаходять родичів і як можна скрити?
У знайомої зразу знайшли родичів бо прописка та сама але просто звонили нічо не погрожували , у всіх так чи більшість жостко родичам погрожують ? Боюсь не знаю чого чекати і маю їх повністю ігнорувати а своїх не знаю як попередити

СРОЧНО СВЯЖИТЕСЬ!!!
Маріам Башкірова
26 листопада 2021, 12:11:21
Закрита пропозиція!!!Ми з вами так і не Встановили зв'язок!У вас 24 години!
Відкрито кримінальне провадження з приводу шахрайства!!!
0993145938 вайбер телефонний дзвінок!
????

СРОЧНО СВЯЖИТЕСЬ!!!
Маріам Башкірова
????
Все, поедешь на лагерь. Чай и сигареты купи заранее.
Привіт: у мене 29 мікропозик і з неділі виходжу на просрочку щоб далі не пролонгувати і з часом закривати тіло чи серед суд

Таке питання: як колектори виходять на батьків ? Мені 25 років, прописана в Чернівцях з 2013 року а батьки в іншій області по іншій прописці, ніде при заявах контактів батьків не вказувала
Цікавить як вони вийдуть на батьків коли почнуться просрочки ? Чи як можуть їх залякувати ?
Як в кого це було поділіться будь ласка чи швидко знаходять родичів і як можна скрити?
У знайомої зразу знайшли родичів бо прописка та сама але просто звонили нічо не погрожували , у всіх так чи більшість жостко родичам погрожують ? Боюсь не знаю чого чекати і маю їх повністю ігнорувати а своїх не знаю як попередити
Легко выйдут на родителей. И на соседей, и даже на тех, с кем вы 10 лет уже не общались, а может и не выйдут. Не известно.

СРОЧНО СВЯЖИТЕСЬ!!!
Маріам Башкірова
????

Она меня за ....ла уже!!!!??

Легко выйдут на родителей. И на соседей, и даже на тех, с кем вы 10 лет уже не общались, а может и не выйдут. Не известно.
Та пииииии....ц!

Я не курю,кстати?

Платіж прострочено вже на 7 днів!

У твоїх інтересах сплатити якнайшвидше. Як кажуть в армії: «це зальот, солдат». Але ми не в армії, тому звертайся до нас і ми розповімо все про плюси пролонгації і вихід із ситуації в твоєму випадку.? тенго​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі