Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Прислали Егроши смс
Немає грошей? Сума зростає? Думаєш що виходу немає? Сядь! Заспокойся! Залиш справу професіоналам. 17850 замість 24148 .Несподівано? Дій! Отримай новий кредит до 30000 грн. Промо ST50. Деталі 0800 300 330
Є спеціальна тема для повідомлень. Діліться ними тут, будь ласка!

Прошло 9 дней просрочки

Почему Манивео шлет сообщения, если они продали долг Талиону??

Ми не отримали сплату вашого кредиту, яку ви мали здійснити 02.09.2021 Негайно виконайте свої зобов'язання по поверненню боргу!
Інформуємо: найближчим часом до вас планується візит за адресою проживання та реєстрації. У разі подачі позову та отримання рішення суду, можливий опис вашого майна приватною виконавчою службою. Сплатіть борг сьогодні або узгодьте деталі візиту за номером: 0800219393

Почему Манивео шлет сообщения, если они продали долг Талиону??

Ми не отримали сплату вашого кредиту, яку ви мали здійснити 02.09.2021 Негайно виконайте свої зобов'язання по поверненню боргу!
Інформуємо: найближчим часом до вас планується візит за адресою проживання та реєстрації. У разі подачі позову та отримання рішення суду, можливий опис вашого майна приватною виконавчою службою. Сплатіть борг сьогодні або узгодьте деталі візиту за номером: 0800219393
Потому что это две ноги растущие из одной ж0пы...
У меня, в своё время, талион скинул на еапб, так звонили вообще все три сарая зараз.

Немає грошей? Сума зростає? Думаєш що виходу немає? Сядь! Заспокойся! Залиш справу професіоналам. 17850 замість 24148 .Несподівано? Дій! Отримай новий кредит до 30000 грн. Промо ST50. Деталі 0800 300 330

Прошло 9 дней просрочки интересно что дальше будет

Дальше будет веселей )

У меня к 3 месяцам уговаривают за тело закрывать. Примерно так и будет дальше.
Ну, кроме тех, кто продал шарагам. Те тоже позвонят-попишут... и начнут уговаривать.
Ну, а там видно будет

2FBAE698-6AED-472C-8BAA-0D5D79723349.webp5CA4C59B-5F2E-4461-8506-459F2D3544AA.webp8A2C1234-52D5-4E84-AE34-8796E8CF651C.webp

И мне такое приходило,а сегодня нашла на почте письмо,о подготовке к ИП.... верить или нет!?в реестрах пока себя не видела... тьху тьху....

Сегодня пришло вот такое смс
Через 2 дні запланований візит за вашою адресою проживання близько 16:00. Тел. 0442246389. Глобал Кредит.

Могут ли приехать? В Харькове вроде и отделения у них есть

Через 2 дні запланований візит за вашою адресою проживання близько 16:00. Тел. 0442246389. Глобал Кредит.

Можете не ждать

В теории могут, а на практике скорее нет, чем да. У меня от разных деятелей такие смс приходили. Пару раз я даже дома была в дни визитов предполагаемых))) .Не едут)))

Мне тоже такое присылали. И никого небыло

Вони їздять тільки коли тепло, а зараз холодно їм(шутка). В мене дзвонками задовбували на роботі 1 людину і мене. Більше нікому недзвонили. А смс про візит присилали нераз мені і все, а приїджати ніхто неприїжав.

И мне такое приходило,а сегодня нашла на почте письмо,о подготовке к ИП.... верить или нет!?в реестрах пока себя не видела... тьху тьху...
И мне такое приходило,а сегодня нашла на почте письмо,о подготовке к ИП.... верить или нет!?в реестрах пока себя не видела... тьху тьху....

Аналогичная ситуация, сегодня тоже на почте обнаружила такое письмо.

Вітаємо ВАС!Повідомляємо вам про те,що змушені шукати Вас через ваше оточення!
Оскільки з Вами немає звязку,будемо перевіряти Ваше фінансове становище,очевидно буде відправлено лист-запит по місцю Вашого працевлаштування-з метою дізнатися,що ж це за такий роботодавець,який не вчасно виплачує заробітну плату
Щоб уникнути даної ситуації-оплатіть борг без дзвінків і повідомлень!
Деталі у вайбер,або телефонний дзвінок вашому спеціалісту
Володимир Турманідзе

Вітаємо ВАС!Повідомляємо вам про те,що змушені шукати Вас через ваше оточення!
Оскільки з Вами немає звязку,будемо перевіряти Ваше фінансове становище,очевидно буде відправлено лист-запит по місцю Вашого працевлаштування-з метою дізнатися,що ж це за такий роботодавець,який не вчасно виплачує заробітну плату
Щоб уникнути даної ситуації-оплатіть борг без дзвінків і повідомлень!
Деталі у вайбер,або телефонний дзвінок вашому спеціалісту
Володимир Турманідзе
А що за шарага?)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі