Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
о, теперь я знаю, кто будет оплачивать мои просрочки своими пролонгациями. спасиииииибо Вам!

у меня такая же история - звонки наплывами. на пике было 50 в день. потом по 10-15. потом под 30. ща опять 15.
Пришло мне: борг ККаса передано в Службу Виконання Стягнення по дог.№05/07/2021 від 23.07.2021, 0730316553, [email protected]. тут все понятно, но заинтересовал отправитель: SluzhbaVS

кто такие, кто знает?

Динэро еще.
Мне сегодня такое же пришло

Відмова від оплати по договору №422 зафіксована.
Ай-ай-ай, беда то кака)))
о, теперь я знаю, кто будет оплачивать мои просрочки своими пролонгациями. спасиииииибо Вам!

у меня такая же история - звонки наплывами. на пике было 50 в день. потом по 10-15. потом под 30. ща опять 15.
Пришло мне: борг ККаса передано в Службу Виконання Стягнення по дог.№05/07/2021 від 23.07.2021, 0730316553, [email protected]. тут все понятно, но заинтересовал отправитель: SluzhbaVS

кто такие, кто знает?

Динэро еще.
Никто это, забейте. Наверное, пугают службой Виконавчого Стягнення (VS), но это бредятина.

Компанія «Сredit 7» підозрює що Ви навмисно взяли кошти щоб їх не віддавати,Ваш платіж по кредиту повинен бути до 18:00 тел0443841029

Згідно Ст.625 ЦКУ-Боржник не звільняється від відповідальності за неможливість виконання ним грошового зобов'язання. У вас є 2 години на оплату боргу! тел0443841029
??
Сегодня, один в один пришло))

Мне сегодня смс пришла,что Зекредит продал примоколлекту. Они сильно бушуют??Не такие,как ПРЕМИУМ АКТИВ????

загальна сума заборгованості складає:
Цим листом повідомляємо, що відмова від сплати заборгованості призведе до активних заходів, спрямованих на примусове стягнення заборгованості в рамках діючого чинного законодавства України.
Ви повинні вирішити своє фінансове питання протягом 3-х днів, щоб уникнути всіх вище перелічених заходів примусового стягнення.
Быстрозайм пишит...

загальна сума заборгованості складає:
Цим листом повідомляємо, що відмова від сплати заборгованості призведе до активних заходів, спрямованих на примусове стягнення заборгованості в рамках діючого чинного законодавства України.
Ви повинні вирішити своє фінансове питання протягом 3-х днів, щоб уникнути всіх вище перелічених заходів примусового стягнення.
Быстрозайм пишит...
Сонечка, ну и пусть себе пишут, это их работа...такоготтворчества будет ещё...

А как вам такой подкат от кешберри?))

Сергійович! Не можемо повірити, ми розкриваємо Вам секрет, як не платити зайві кошти. Просто оформіть оплату частинами в особистому кабінеті. Відсутність прострочки, борг фіксований та не збільшується, чіткий графік оплат. Тел. 0800600770

А как вам такой подкат от кешберри?))

Сергійович! Не можемо повірити, ми розкриваємо Вам секрет, як не платити зайві кошти. Просто оформіть оплату частинами в особистому кабінеті. Відсутність прострочки, борг фіксований та не збільшується, чіткий графік оплат. Тел. 0800600770
какие добрые ребята

• Подобається
Реакції: Axel
Юридичний відділ розпочинає розгляд Вашої справи на наявність складу злочину. Для уникнення правових наслідків 38(044)3344420 ТОВ «КОШЕЛЬОК».

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі