Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Lanusa, щас узнаю
ekstrasens.webp

Screenshot_2021-08-04-06-45-15-663_com.google.android.gm.webp

Пришло кто письмо на електронку,укрсиб у меня нет,и кто уже второе сообщения,подобного характера,что кто может быть?

Це з яких пір в Україні звертання "шановний сер"? Хто так креативить? Як ще не написали "шановна сер---ха?

Вони дивні якісь. Пишуть мені про пошук мене....

1628059848937.webp

@Bodyka228,не вони одні.Таліон мене через мене шукає.
Ахахахаха. Ну прикольні. Мені ще кешбері написала щоб я звязався з собою і передав номер за яким вони хочуть обговорити деякі питання.
"Ви під запис розмови відмовились від сплати боргу в "Easycash". Ваші документи і записи розмов можливо будуть передані для можливого примусового стягнення. Терміново сплатіть борг 8437,5 грн. протягом 24 годин. +380932236559_ https://eazycash.com.ua_"
Вони там повністю знаркоманилися? :)

Останнє редагування:
Ахахахаха. Ну прикольні. Мені ще кешбері написала щоб я звязався з собою і передав номер за яким вони хочуть обговорити деякі питання.
"Ви під запис розмови відмовились від сплати боргу в "Easycash". Ваші документи і записи розмов можливо будуть передані для можливого примусового стягнення. Терміново сплатіть борг 8437,5 грн. протягом 24 годин. +380932236559_ https://eazycash.com.ua_"
Вони там повністю знаркоманилися? :)
Кто они? Там есть лишь оно. Оно одно гарнитуроголовое мфчмо. Это как трешак на ютубе - Сиреноголовый. Гляньте все кому страшно от звонков, попустит.
Там мне про долги а про простое рисование чучело, гавняную игру и т.д. Типа так

Останнє редагування:
Кому такое приходило, продал милоан еще в декабре тело 2000

Вкладення

• Screenshot_20210805-102306_Messages.webp
    Screenshot_20210805-102306_Messages.webp
    29.5 Кб · Перегляди: 71
Короче ось така штука прилетіла мені сьогодні в смс:

"ст.525, 526 ЦК України зобов'язання має виконуватися належним чином445319987"

У мене максимальна прострочка 14 днів. Невже вже продали? Що це може бути і хто продає цим колекторам?
та ну, на таком сроке не продают) меня милошки тоже им продали, но перед продажей, конечно, и предложения делали и вооюще тянули с ней очень. раз 10 предупреждали. а когда продали то сообщили нормально. месяца через 4.
Кому такое приходило, продал милоан еще в декабре тело 2000
я очень такого жду)))

та ну, на таком сроке не продают) меня милошки тоже им продали, но перед продажей, конечно, и предложения делали и вооюще тянули с ней очень. раз 10 предупреждали. а когда продали то сообщили нормально. месяца через 4.

я очень такого жду)))
ну мені вже посипалися від мілоуна і пропозиції зі знижкою на кредит і погрози що передали у досудовий відділ і всяке :)

ну мені вже посипалися від мілоуна і пропозиції зі знижкою на кредит і погрози що передали у досудовий відділ і всяке :)
а у них отдел с гарнитуроголовыми называет досудовым?)))) прикол, по этой логике у них должен быть и "судовий"))) но его же и в помине нет)

да, они перед продажей предлагали тело только. всем предлагают походу. жаль у меня бабла не было.

а у них отдел с гарнитуроголовыми называет досудовым?)))) прикол, по этой логике у них должен быть и "судовий"))) но его же и в помине нет)

да, они перед продажей предлагали тело только. всем предлагают походу. жаль у меня бабла не было.
Ну типу після проісків відморожених дегенератів з інших контор - якщо ці просто будуть дзвонити - це взагалі не проблема. Хай тово... Мені тепер пропонують 50% знижку на відсотки. З 15000 пропонують 10000 заплатити :)

Ну типу після проісків відморожених дегенератів з інших контор - якщо ці просто будуть дзвонити - це взагалі не проблема. Хай тово... Мені тепер пропонують 50% знижку на відсотки. З 15000 пропонують 10000 заплатити :)
у меня тоже 15 изначально насчитали) потом скидка, потом списание, до 4 тыс тела дошли.
ща кредит-капитал (примо) тоже 15 просят.
у меня тоже 15 изначально насчитали) потом скидка, потом списание, до 4 тыс тела дошли.

Доречі я хз скільки у мене тіло. Не хочу в кабінет заходити.

В sms будуь ще й не так лякати, не ведiться )

В sms будуь ще й не так лякати, не ведiться )
ой, та мене там уже і поліцією, і виїздними групами, і розповсюдженням запису телефонної розмови лякали. Це найменше вже що можуть прислати :)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі