Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ольга1984, какое письмо? С каким содержанием?
Вы боитесь, что Вам пришлют какие-то ноунеймы какое-то письмо?
А мне такое вот сегодня пришло?. Только, интересно,что работы у меня нет. Я сейчас в декрете,а работала официально аж три года назад ?

Вкладення

• Screenshot_20210726-190412.webp
    Screenshot_20210726-190412.webp
    90.6 Кб · Перегляди: 31
УВАГА! Є можливість закрити борг по справі на лояльних умовах! Пропозиція дійсна до 29.07.2021 Деталі 0800215017
УВАГА! Є можливість закрити борг по справі на лояльних умовах! Пропозиція дійсна до 29.07.2021 Деталі 0800215017

Это Талион прислал.Стоит ли им звонить?

Привет всем,кто может подсказать насчот вйбера?мне вчера какой-то Александр писал,ypoд полный ,пишет такие гадости что на уши не натянеш
Мне в вайбере сегодня кредит1 неписал что, просрочка и надо продлить. Даже не знаю отвечать или нет(денег все равно нет

Мне в вайбере сегодня кредит1 неписал что, просрочка и надо продлить. Даже не знаю отвечать или нет(денег все равно нет
Просто забий, змирися і перестань пролонгувати. Я перед прострочками просто трусився, панікував і так далі. Спілкування на форумі заспокоїло. Після того вже такого в вайберах і смс начитався, що просто ад сатани, і нічого страшного не сталося. Так що просто ігнор і допобачення. Рано чи пізно вони всерівно почнуть дзвонити як шалені.

Просто забий, змирися і перестань пролонгувати. Я перед прострочками просто трусився, панікував і так далі. Спілкування на форумі заспокоїло. Після того вже такого в вайберах і смс начитався, що просто ад сатани, і нічого страшного не сталося. Так що просто ігнор і допобачення. Рано чи пізно вони всерівно почнуть дзвонити як шалені.
Сегодня раз 50 звонили разные номера,незнаю что за прогу установить.надоели за сегодня

Головне блокуйте номери вручну. Там зразу зрозумієте що вхідний дзвінок від мразів. І СМС також ним можна пофільтрувати. А от інше це вже таке...
Спасибо за подсказку,завтра начнутся звонки и начнем их блочить)

Спасибо за подсказку,завтра начнутся звонки и начнем их блочить)
У мене по 200-300 дзвінків в день вже. Тільки за вихідні під сотню дзвінків було з прихованого номера. Просто виставте в налаштуваннях щоб вам не могли дзвонити приховані номери, а якщо маєте можливімть то включіть блокування всіх номерів які не у вашій телефонній книзі.

У мене по 200-300 дзвінків в день вже. Тільки за вихідні під сотню дзвінків було з прихованого номера. Просто виставте в налаштуваннях щоб вам не могли дзвонити приховані номери, а якщо маєте можливімть то включіть блокування всіх номерів які не у вашій телефонній книзі.
Есть такая мозможность.Все кто надо у меня подписаны спасибо а то я еще новичок в этом деле

Есть такая мозможность.Все кто надо у меня подписаны спасибо а то я еще новичок в этом деле
Ну я теж не те щоб профі, ні одна шарага ще навіть за місячну прострочку не перевалила, але якщо зможу хоч трохи полегшити вашу участь - буду тільки радий допомогти :)

Я чогось не знав?Щойно прислали смс підписану сслоан,а мова про містеркеш!! Вибачте що скріном,але так зрозуміліше.

Вкладення

• IMG_20210727_145419.webp
    IMG_20210727_145419.webp
    56.3 Кб · Перегляди: 136
Гато, сслоан і містер кеш то одна і та сама шарага

• Подобається
Реакції: Muse
Morfius, дякую. Раніше присилали смс, але окремо одне від одного. Зараз здивували.

• Подобається
Реакції: Muse
Прийшло СМС

Підготовлено запит на блокування Ваших рахунків. Розблокування можливе після
повного погашення боргу. Покваптеся! +380930934604

Ні від кого, ні хто, нічого. заголовок в телефонній книзі - UVAHA :)

Пробив по труколлеру - це фінколлект лякає. Нус, продовжуйте в тому ж дусі :)
"Ваша справа направлена у відділ інтенсивного стягнення! www.KF.UA Тел-0800300883" - це типу тепер вони почнуть дзвонити та погрожувати, так?

Останнє редагування:
Мне пришло смс на моб номер ТОВ eapb ищет такую то такую то, номер телефона.что это значит?

Мне пришло смс на моб номер ТОВ eapb ищет такую то такую то, номер телефона.что это значит?
Далі напишуть від кого,потім,що досудове вирішення дешевше і далі різну маячню! Не звертайте увагу і живіть спокійно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі