Nikaa
Форумчанин
- Дописи
- 77
- Реакції
- 35
- Бали
- 5090
Nikaa не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У мене банків немає, лише МФО.Одно ИНН и суд с Приватом..Все в процессе..)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У мене банків немає, лише МФО.Одно ИНН и суд с Приватом..Все в процессе..)
Хорошо что до этого не дошло...Я и в них влезла.) Ничего страшного в принципе..У мене банків немає, лише МФО.
Не приедутЦе ж ніхто не приїди чи приїдуть?))
Вони в Польщу не їздятьЦе ж ніхто не приїди чи приїдуть?))

Даже если будете сильно в гости звать,то все равно не дождетесь..Це ж ніхто не приїди чи приїдуть?))
Вчера такое же прислали и маме позвонили «скрывается, передайте информацию»Це ж ніхто не приїди чи приїдуть?))
Извините конечно, ну зачем вы с ними общаетесь???? И еще просите набрать вас????Спочатку писали що викуплять кредит в кф і приїдуть, хоча на гарячій лінії сказали шо кредит не проданий. Хто пише не зрозуміло.![]()

В мене деякі повідомляли, а деякі ні. Але від того кому вони продають мені не холодно ні жарко. Яка різниця яким шахраям не платити!!!!Бо незнаю що це і хто це
Коли продають, то нові кредитори проце повідомляють якось в нормальних смс? Чи як?
какие смс, может еще голубиной почтой?Бо незнаю що це і хто це
Коли продають, то нові кредитори проце повідомляють якось в нормальних смс? Чи як?
У вас в теме ключевое слово ЛЯКАЮТЬ)))) Ответ на ваш вопросЦе ж ніхто не приїди чи приїдуть?))
Вопрос на засыпку!А на кого собрались жаловаться?Вы ж сами не знаете кто это!Что писать будете?Мне шлют сообщения в Вайбер хз кто.Куди писати жалобу![]()
Та заблокируйте его и забудьте.Куди писати жалобу![]()
Я просто боюсь шо хтось кудись приїде.Та заблокируйте его и забудьте.
Не надо переживать, никто никуда не приедет. Они просто пугают Вас. Не выходите с ними на контакт, они же специально давят на Вас психологически.Я просто боюсь шо хтось кудись приїде.
Выдохни. Когда звонят и начинают стартовать, то обычно не представляются, чтоб не палить сарай свой. В смс могу и я сказать, что новый кредитор и шо побежишь мне платить?Бо незнаю що це і хто це