Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Вами проігноровано всі вимоги Money4You. Компанія вимушена здійснити візит за вказаним Вами місцем реєстрації з метою особистого вручення письмової вимоги та інформування щодо поточного стану заборгованості. Уточнити час та дату візиту можна за тел.: 0800330024
Ніхто не приїде.В мене вже рік просрочки і вже продали.Я з ними не спілкуюсь і не спілкувалась.Але вони писали смс і звонили двом сусідкам і на роботі людям яких я не знаю(підприємство велике).Смс і звінки були культурні,ніяких погроз,одне що говорили,що я взяла їх поручителем і просили передати інфу.Я підоз
рюю,що продали преміум актив,бо ось недавно та сама сусідка показувала смс від них.

А хто у Вас по мфо? Хто самий жорсткий?
Бо наразі мене трусить тільки кредит7... Чи то може тільки врниц, бо я номер інший змінила, де половина всіх МФо.

Я теж так думаю, дай боже дожити до півроку...
Бо то капець

Мені вже ті кредит7.... Всі соки моральні вижали... Прийшла смс на електронку, що я завдаю їм збитки. І дали час до 16:00 щоб я внесла оплату.... І що я проінформована, що мої дії незаконні....
В вас пролонгації були? В мене з 6000 пролонгацій 17100,навіть не думаю щось віддавати,досить поїли,пора насититися,тим більше,що Зеленський підписав постанову,що більше 100% від тіла ніхто не має права начислити.

В вас пролонгації були? В мене з 6000 пролонгацій 17100,навіть не думаю щось віддавати,досить поїли,пора насититися,тим більше,що Зеленський підписав постанову,що більше 100% від тіла ніхто не має права начислити.
Були. Але здається тільки дві

Чекайте розумних пропозицій,може пощастить,бо мені вже запропонували тіло,я відмовилася.
Та вони шось тільки шлють мені, що мої дії схожі до шахрайських, що завдаю їм збитків, то статті мені приписують, що я була про щось там проінформована, і що вони мені робили пропозиції на рахунок цього, хоча по факту нічого не було...в це тільки другий тиждень.

Оффтоп

Та вони шось тільки шлють мені, що мої дії схожі до шахрайських, що завдаю їм збитків, то статті мені приписують, що я була про щось там проінформована, і що вони мені робили пропозиції на рахунок цього, хоча по факту нічого не було...в це тільки другий тиждень.
Ви постарайтеся(якщо вже так хочеться) спілкуватися тільки в письмовій формі і все зберігайте. Вимагайте договір з мокрою печаткою,підписом тільки Укр.поштою,і тільки заказним листом,роздруківку ваших виплат,по датах і сумах. Я так роблю,бо розумію,що не маю можливості оплатити. Це швидше для того щоб відтягнути час,ще до кінця не розумію чим воно закінчиться,але іншого виходу не бачу.

Жалостливые какие...Вась млять с автоматом встретят ...а не сердечники и не совершеннолетние!)))

Вкладення

• Screenshot_20210222-175546.webp
    Screenshot_20210222-175546.webp
    51 Кб · Перегляди: 140
Жалостливые какие...Вась млять с автоматом встретят ...а не сердечники и не совершеннолетние!)))
Нехай з собою швидку беруть якщо у них люди у яких сердесно сосудисті захворювання і серед іхнього колективу є неповнолітні....дибіли...

Нехай з собою швидку беруть якщо у них люди у яких сердесно сосудисті захворювання і серед іхнього колективу є неповнолітні....дибіли...
Они имеют в виду что типа когда они приедут что они типа очень серьёзные ребята и говорить будут по взрослому ...что б не было детей и сердечников рядом))... Я только за что б детей не было и сердечников рядом)))

Расходы выездной группы)))То есть если они в дороге пирожок скушают,его тоже мы должны оплачивать?))Смех))

Alexcredit прислали, нервничать или только пугалка?

Вкладення

• Screenshot_2021-02-22-15-36-47-910_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2021-02-22-15-36-47-910_com.viber.voip.webp
    80.5 Кб · Перегляди: 104
Sem211, не нервничать, но всегда быть на стороже, что могут сделать ИНН.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі