Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Мені за 1,5 місяця прострочки запропонували тіло,але я не погодилась,з 6000, 13200 пролонгацій,думаю могли пів тіла запропонувати. Почали погрожувати, нічого..,бачу привикаю до такого стану.
Мне они сегодня вообще на имэйл прислали сообщение, что со мной какой-то договор новый сделали... Без моего ведома...
Мне они сегодня вообще на имэйл прислали сообщение, что со мной какой-то договор новый сделали... Без моего ведома...

Мені за 1,5 місяця прострочки запропонували тіло,але я не погодилась,з 6000, 13200 пролонгацій,думаю могли пів тіла запропонувати. Почали погрожувати, нічого..,бачу привикаю до такого стану.
IMG_20210219_190729.webp

Мені таке поштою прийшло через місяць як продав алекс

Вот как думаете, выйти на связь и может предложат что дельное? Или обычная замануха, что бы отключилась снежинка?
IMG_20210219_215010.webp

Я им коллажами отдала свой долг. Привыкните, ничего в этом страшного нет.

Я поки що віддала борг пролонгаціями,дуже боюся колажів,може пронесе))))))
Я з Вами?
Мені тільки що, прийшло повідомлення, що мої дії схожі на шахрайство???
Відчуваю, що скоро і мене таке чекає

Сформована виїзна група для опису майна. Чекайте співробітників з представниками поліції. 0678802774 0500289484 0634839415
Мне вообще от них письмо пришло на почту, брат забрал.. За 2 месяца пени и штрафов насчитали было 15000 стало 43000

Я з Вами?
Мені тільки що, прийшло повідомлення, що мої дії схожі на шахрайство???
Відчуваю, що скоро і мене таке чекає
Те,що мої дії схожі на шахрайство,мені сказали на другий тиждень прострочки)))))) після такого взагалі ні копійки не хочеться повертати, чекаю він них розумних пропозицій. Не буде,то так і будуть роками дзвонити.

Те,що мої дії схожі на шахрайство,мені сказали на другий тиждень прострочки)))))) після такого взагалі ні копійки не хочеться повертати, чекаю він них розумних пропозицій. Не буде,то так і будуть роками дзвонити.
В мене теж тільки другий тиждень...
Ще й статями мені розписують

Я колись сиділа і думала,В мене 2 тижня прострочки...В людей вже півроку
...дай мені Боже дожити до півроку. Вже півроку минуло....

В мене вже не другий,півтора місяця,катастрофа повна,особливо від найпідліших Money4You,це ще ті уйо.....,передзвонили всім кого знайшли, смс з сумою знають всі,на колишній роботі де я вже два роки не працюю настільки дістали дзвінками,що людям дах рве. А я включила режим***** і мовчу.
На статті не звертайте увагу,мені в листі що відправили Укр.поштою перечислили всі статті які я порушила, напевно в Конституції стільки нема,що вони мені приписали. Це не найстрашніше,читала тут на форумі,що до трьох місяців така "дискотека" буде. Ми сильні,прорвемся)))))))

Останнє редагування:
В мене вже не другий,півтора місяця,катастрофа повна,особливо від найпідліших Money4You,це ще ті уйо.....,передзвонили всім кого знайшли, смс з сумою знають всі,на колишній роботі де я вже два роки не працюю настільки дістали дзвінками,що людям дах рве. А я включила режим***** і мовчу.

На статті не звертайте увагу,мені в листі що відправили Укр.поштою перечислили всі статті які я порушила, напевно в Конституції стільки нема,що вони мені приписали. Це не найстрашніше,читала тут на форумі,що до трьох місяців така "дискотека" буде. Ми сильні,прорвемся)))))))
А хто у Вас по мфо? Хто самий жорсткий?
Бо наразі мене трусить тільки кредит7... Чи то може тільки врниц, бо я номер інший змінила, де половина всіх МФо.
Я колись сиділа і думала,В мене 2 тижня прострочки...В людей вже півроку
...дай мені Боже дожити до півроку. Вже півроку минуло....
Я теж так думаю, дай боже дожити до півроку...
Бо то капець

Мені вже ті кредит7.... Всі соки моральні вижали... Прийшла смс на електронку, що я завдаю їм збитки. І дали час до 16:00 щоб я внесла оплату.... І що я проінформована, що мої дії незаконні....

Останнє редагування:
Вами проігноровано всі вимоги Money4You. Компанія вимушена здійснити візит за вказаним Вами місцем реєстрації з метою особистого вручення письмової вимоги та інформування щодо поточного стану заборгованості. Уточнити час та дату візиту можна за тел.: 0800330024

Вами проігноровано всі вимоги Money4You. Компанія вимушена здійснити візит за вказаним Вами місцем реєстрації з метою особистого вручення письмової вимоги та інформування щодо поточного стану заборгованості. Уточнити час та дату візиту можна за тел.: 0800330024
никто не приедет, я вас разочарую?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі