Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А нах вам еще те алексы нужны?

Я поэтому всегда очень трепетно к новичкам отношусь.
Щиро дякую від імені всіх новачків,я теж в їх числі. Дякуючи форуму і вашому оптимістичному настрою потроху пропадає мій панічний страх,хоча колінки ще трясуться і серце вискакує після кожного дзвінка та прочитаного смс повідомлення. Нічого,може привикну))))))))))
На вас могли подати на аліменти ?! :oops:
Тут вже все від них можна чекати. Так,як я новачок,не розбираюся де саме потрібно відмітити,перейшлася по всіх пунктах,зате спокійна)))))

Так,як я новачок,не розбираюся де саме потрібно відмітити,перейшлася по всіх пунктах,зате спокійна)))))
На ЄРБ саме коректніше здійснювати пошук через ідентифікаційний код.
На АСВП і Судова Влада - через свої ПІБ на українській мові.
Більше ніде ніяких пунктів не потрібно взагалі.

Щиро дякую від імені всіх новачків,я теж в їх числі. Дякуючи форуму і вашому оптимістичному настрою потроху пропадає мій панічний страх,хоча колінки ще трясуться і серце вискакує після кожного дзвінка та прочитаного смс повідомлення. Нічого,може привикну))))))))))

Тут вже все від них можна чекати. Так,як я новачок,не розбираюся де саме потрібно відмітити,перейшлася по всіх пунктах,зате спокійна)))))
Лучше перебдеть,чем недобдеть)))Все правильно))Запасайтесь нервами и терпением,еще много будет смс разного характера)

О, они еще существуют? o_O
Мне пару лет назад то же слали.. Уверена, текст тот же)

День добрый. Пришло смс. Не могу почему то прикрепить файл. ,,Ваш борг перед БКД передано в укрколлект. Инфа за тел.... Вопрос ,это значит продали? И что такое БКД? Может кто сталкивался?
Я решил для себя, что БКД это Большая Куча Дерьма....

Закину и я сюда что-то) Может было тут не знаю, много читать...)

IMG_20210211_013910.webp
Но картинки у них красивые, ничего не скажешь)

Згідно зі ст. 119 ККУ. Вбивство, вчинене через необережність карається обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років 0678802774 0500289484 0634839415(сьогодні прийшло смс)

то же самое прислали ??

Хм до чого це вони?
Ну если они этим хотели напугать, то я не понимаю каким образом ? Ну типа они убьют, и сядут от 3 до 5 за мои 500 гривен, которые я больше года назад брал у них ???

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі