Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Они коллажей на чужих людей не делают.Но если вам очень надо,то скиньте фото,я вам организую коллаж..
И вообще хватит паниковать на ровном месте.Переживайте за ребёнка лучше..
У нас сегодня какое-то творческое, пятничное настроение... ;) В художественном стиле... )))

Умираююю???

Вкладення

• Screenshot_2021-02-05-15-48-34-48.webp
    Screenshot_2021-02-05-15-48-34-48.webp
    66.9 Кб · Перегляди: 122
Отримав смс від Фіn Fors ,що виїхали описувати моє моє майно якого в мене нема :шут:їхній номер 0 800 753 775 ну давайте велкам до міста Лева :hunter:

И что дальше ждать от этого колекторского агенства? Не нашла информацию.

И что дальше ждать от этого колекторского агенства? Не нашла информацию.
Ничего. Это те же самые Алексы. Потом будут присылать смс, по типу: мы разрываемся, не знаем кому вас продать, 5 коллекторских компаний хотят выкупить.
По этим таймам точно заморачиваться не стоит. У вас появилась передышка небольшая, потом Алексы снова проклюнутся

Спасибо огромное за информацию!!!

Ничего. Это те же самые Алексы. Потом будут присылать смс, по типу: мы разрываемся, не знаем кому вас продать, 5 коллекторских компаний хотят выкупить.
По этим таймам точно заморачиваться не стоит. У вас появилась передышка небольшая, потом Алексы снова проклюнутся
а письма присылают?

Вот сегодня пришло от Алексов.Кому-то еще приходило такое?Как к этому относится?
А я отримала таке смс. Поки що новачок в прострочці,хто може пояснити чого хочуть від мене? Будь ласка,підскажіть ,що мені з тим робити.

Вкладення

• Screenshot_2021-02-08-17-44-54-286_com.android.mms.webp
    Screenshot_2021-02-08-17-44-54-286_com.android.mms.webp
    67 Кб · Перегляди: 38
От і чудово)) бережіть нерви і вчіться не реагувати на те, що вони шлють всім підряд ?
Помилилася,знайшла себе в боржниках,але не можу переглянути інформацію,це платити потрібно,може я не туди дивилася,ще досвіду не маю(((((((((

Помилилася,знайшла себе в боржниках,але не можу переглянути інформацію,це платити потрібно,може я не туди дивилася,ще досвіду не маю(((((((((
Напевно кудись не туди. Вводите свій іпн и нажимайте шукати
Screenshot_20210208-182820.webp

Вы точно не туда зашли.Реестр безплатный!
Вы точно не туда зашли.Реестр безплатный!
Знайшла))))))) Дякую. Перевірила на всякий випадок по всіх пунктах(це вже шиза,на аліменти також дивилася,всяке буває)))))))) так ніби нічого,чисто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі