Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Кстати заметил, что людям такое часто советуют, но ! Либо нездоровый интерес побеждает либо просто скушна им...После чего просто заблокируйте этот контакт и все.
во-первых там ясно написано - КрКа, во вторых - вы же не обязаны выполнять условия какой-то акции, верно? конечно же если вы в режиме снега )) ну ошиблись прищавые наборщики рассылок немногоСразу и не поняла от кого. Кому приходило, что дальше? Просрочка год
Конечно.Написали же что едут???
Не продано,а передано. .от уде
прям сразу и продали. Быстрые какиеА мені вчора написали смс що я була відсутня за місцем реєстраціі,а тому діло передають до суду.При цьому я цілий день була вдома.Я вже рік, ато і більше чекаю... Даже на бензин придлагав скинуть.. Не доїдуть ніяк??![]()
Мені,теж колись таке писали не один раз.Мабуть я ,неведимкаА мені вчора написали смс що я була відсутня за місцем реєстраціі,а тому діло передають до суду.При цьому я цілий день була вдома.

Містіка ?. Або їх глючить....А мені вчора написали смс що я була відсутня за місцем реєстраціі,а тому діло передають до суду.При цьому я цілий день була вдома.
А мені вчора написали смс що я була відсутня за місцем реєстраціі,а тому діло передають до суду.При цьому я цілий день була вдома.
Все можливоМістіка ?. Або їх глючить....