Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ничего нового. Эти лгбтшники один у одного по ночам во время оргий опыт перебирают.Что то новенькое, креатив от кредит экспресс: Автоматичне блокування всіх рахунків за несплату боргу вже в розробці Мін’юста. Ваші документи будуть передані першочергово.
Ну мне такое еще не приходило, вот и проулыбалась)))Ничего нового. Эти лгбтшники один у одного по ночам во время оргий опыт перебирают.
Появляется в одном сарае - как пить дать и другие перехватят текстовку.
Комитет экспертов Совета Безопасности по мерам в отношении вопроса о расовом конфликте в Южной Африке?Они меня пугали, комитетом, что если до 19.00 не заплачу, то они в этот же день комитет соберут и завтра отдадут факторинговой компании?
Опять грибочки ? )))Комитет экспертов Совета Безопасности по мерам в отношении вопроса о расовом конфликте в Южной Африке?![]()
Шишки)))Опять грибочки ? )))
Шишки)))
))) Гурман, вы батенька ))А если честно, то просто хорошее настроение! А грибочки, шишки и т.д., судя по всему, употребляют звонилки, которые придумывают себе такие "грозные", но смешные названия: служба финансово-экономической безопасности, департамент досудебных взысканий, служба маршрутных листов выездных групп...)))))) Гурман, вы батенька ))
Ещё скоро будут жолуди! Правда Андрей Карта?))) Гурман, вы батенька ))
компании :Ты че "палишь хату"?Ещё скоро будут жолуди! Правда Андрей Карта?
Ну а просто абстрактный "Комитет" - и вовсе в топе!![]()
Я бы сказал - в "топе" но с буквой "п" вместо "т" ))В мене було таке....забила і забула.НіпрощоА ну ка ребята , к кому приходило такое писемцо на эл.почту от МЕЖДУНАРОДНОЙ![]()
![]()
![]()
компании :
ТОВ«ЛІНЕУРА УКРАЇНА» (далі – «Кредитор»), з однієї сторони, та ........(далі – «Боржник»), з другої сторони, уклали договір № ...... від ..... про надання грошових коштів у позику, в тому числі на умовах фінансового кредиту, за яким боржник у встановлений Договором строк зобов’язаний повернути кредит та сплатити проценти за його користування у повному обсязі.
Ви не робите спроби вирішити ситуацію, що склалася, злісно ухиляєтеся від будь-яких контактів із співробітниками нашої компанії.
Ваші дії містять ознаки шахрайства.
Своєю бездіяльністю Ви підтверджуєте, що є недоброчесних позичальником, який порушує як правові, так і моральні норми та даєте право компанії діяти далі.
На жаль, Ви не усвідомлюєте реальних наслідків, які виникають у разі порушення договору з міжнародною фінансовою компанією, якою є ТОВ «ЛІНЕУРА УКРАЇНА.
Реквізити:
Сумма для погашеня кредиту ....... грн.
Отримувач ТОВ «ЛІНЕУРА УКРАЇНА», ЄДРПОУ 42753492, IBAN UA633071230000026509010664503 в ПАТ "БАНК ВОСТОК" Дніпро, МФО 307123,
Истинная правда.Ви не робите спроби вирішити ситуацію, що склалася
Я с животными не общаюсь.злісно ухиляєтеся від будь-яких контактів із співробітниками нашої компанії.
Сам в шоке! Шо поделать - плохое воспитание...Ваші дії містять ознаки шахрайства.
Зуб даю шо так оно и есть!Своєю бездіяльністю Ви підтверджуєте, що є недоброчесних позичальником
Усвидомлювать не мой конёк.На жаль, Ви не усвідомлюєте реальних наслідків
Вот на востоке и встретимся. На Дальнем. Где-то за китайской стеной.Отримувач ПАТ "БАНК ВОСТОК"
С буквой "Ж"![]()
![]()
Я бы сказал - в "топе" но с буквой "п" вместо "т" ))