Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ребята подскажите , альфа прислало такое сообщение. мне и точно бывшей жене, может еще кому пока не знаю... что делать в такой ситуации?

Вкладення

• photo_2020-07-17_15-48-19.webp
    photo_2020-07-17_15-48-19.webp
    46.2 Кб · Перегляди: 165
Акция такая: они замораживают начисление процентов, я должен внести гарантийную сумму в 1000 грн и дальше платить по 100 грн ЕЖЕДНЕВНО.
В итоге мне прийдется платить 210 дней. Гы

А дзвонити іншим будуть???

Когда то касса этим пугала. Потом бывшей жене звонили с угрозами. После пары обращений затихли. Потом пропали.

Дійсно не треба боятись.
Боюсь щоб рідним недзвонили . Чи подзвонять???
Чего вообще от них ожидать??
Вони дзвонять рідним???
Дійсно не треба боятись.
А рідним дзвонять чи знайомим ??? 5 день просрочки у мене

Останнє редагування:
У меня,просрочка 4 месяца и они никому не звонили,кроме меня...
Кажуть що контактному будуть дзвонити . А я непомню чи маю його . Нехочу щоб близьким дзвонили
В них ліцензії немає
Срочно поможіть. Кажуть що будуть контактному дзвонити правда чи ще комусь теж дзвонять переживаю
???

Останнє редагування:
Кажуть що контактному будуть дзвонити . А я непомню чи маю його . Нехочу щоб близьким дзвонили

Срочно поможіть. Кажуть що будуть контактному дзвонити правда чи ще комусь теж дзвонять переживаю
???
Да, контактному обязательно позвонят, в моем случае в первый день просрочки. А так, вообще, звонят в Царь - колокол и стреляют из Царь - пушки.

???
Переживайте чи не переживайте,а дзвонити будуть. В мене контактна кума,ігнорила і посилала,на домашній мама теж зрозуміла,що це неадкквати і ігнорила,я сімку змінила,може і телефонують. Вони люблять і дзвонити і листи писати,а потім затихають.Там малолєтки дурні.

Контактному будуть дзвонити. Попередьте його. Хай посилає їх в далеку еротичну подорож)) Вам будуть наярювати десь місяця 3. Але відсотки не накручують дикі. Ще одне тіло кредиту і все. Потім на спад піде. Комусь продадуть, перепродадуть. Загубляться, загалом.

Смислі ??? І близьким дзвонять??
Боже, что Вас так удивляет? Ещё раз, по собственному опыту скажу: позвонили контактной в первый же день просрочки. Звонят больше двух недель мне по 20 раз в день, в выходные тоже. Ящик на почте ещё не проверяла, говорят, они любители писать. А, СМС, что собирают бригаду инспекторов для оцінки мого майнового стану. Читайте форум по ним, тут всё есть.

Контактному будуть дзвонити. Попередьте його. Хай посилає їх в далеку еротичну подорож)) Вам будуть наярювати десь місяця 3. Але відсотки не накручують дикі. Ще одне тіло кредиту і все. Потім на спад піде. Комусь продадуть, перепродадуть. Загубляться, загалом.
В рідним чи знайомим дзвонять?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі