Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Завтра спалю , як і попередні

Напишите что пишут ,я тоже у них есть.
Ага, обовязково

Напишите что пишут ,я тоже у них есть.
Короче, з однієї сторони , щоб сплатила борг , а ні , то 27 числа приїдуть описувати майно з поліцією , слідчим ,щоб я була вдома :dash1:
А з іншої сторони "акт ", який вони будуть заповнювати про описі майна :ahaha:

Вкладення

• IMG_20190325_154504.webp
    IMG_20190325_154504.webp
    122.1 Кб · Перегляди: 150
  • IMG_20190325_154443.webp
    IMG_20190325_154443.webp
    131.5 Кб · Перегляди: 138
Завтра спалю , як і попередні

Ага, обовязково
Ну не д*билы а ?

Короче, з однієї сторони , щоб сплатила борг , а ні , то 27 числа приїдуть описувати майно з поліцією , слідчим ,щоб я була вдома :dash1:
А з іншої сторони "акт ", який вони будуть заповнювати про описі майна :ahaha:

Карамбулька, а за ввесь цей час що листи приходять,хоч одне рекомендоване чи цінне було?бо в мому розумінні ці листи з таким самим успіхом могли і не дійти до адресата,або вертатись назад.

Карамбулька, а за ввесь цей час що листи приходять,хоч одне рекомендоване чи цінне було?бо в мому розумінні ці листи з таким самим успіхом могли і не дійти до адресата,або вертатись назад.
Ні, не було... Звичайні писульки, всі одинакові, бред коротче

Вечер добрый. Гащинский продал ЄАПБ. Что можете сказать о них?

Олег А, есть тема о них на форуме. Какие-то туповатые звонилки, если в двух словах

Только что в вайбер написал некий артур не написал с какого дерьма написал что им пхй на мой долг он заплатит бомжу 200 гр.и тот подкараулит меня и даст мне укол который я запомню на всю жизнь.интересно долго будет меня караулить я как лет 20 уже там не живу?

Вот это д*рьмо угрожало мне что дадут мне укол.и тут же сестре на Вайбер написало чтоб все родственники уходили с квартиры бо приедут братки меня бить и чтоб под руку кроме меня никто непопал

И где ж оно такое фото достал?прям мачо
Не помню где но етого чувака я в каком то клипе видел ето точно)))) бл смешные они

Вот и море грошей передали мой долг кредит експрес

Вкладення

• Screenshot_20190327-091348.webp
    Screenshot_20190327-091348.webp
    34.8 Кб · Перегляди: 165
Дима, можна привітати?)

Ой,ребятушки....пошла я конкретно по рукам)))))даже не в курсе кто там меня так активно перепродает))))

Вкладення

• Screenshot_2019-03-27-09-28-05.webp
    Screenshot_2019-03-27-09-28-05.webp
    22.5 Кб · Перегляди: 176
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі