Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
І мені вже пришла смс що їдуть до мене на конфіскацію майна мого та родиниРешила создать тему по смс-кам. Выкладываю свои. Дублировать не желательно.
Пугалки:
| Ми не отримали оплату вашого кредиту, яку ви мали здійснити 10.12.2019 Вимагаємо негайної сплати боргу! |
| Інформуємо: найближчим часом до вас планується візит за адресою проживання та реєстрації. У разі отримання рішення суду, можливий опис вашого майна приватною виконавчою службою. Сплатіть борг сьогодні або узгодьте час візиту за номером: 0 800 21 9393 |
| Сума до сплати на поточну дату становить 17397,20 грн. |
Та мені теж пишуть на вайбер,є гроші,екаш і ще якась зараза Дмитро ,Анастасія просять віддати а кому і куди некажуть,та ще і матом криють екашПривет всем,кто может подсказать насчот вйбера?мне вчера какой-то Александр писал,ypoд полный ,пишет такие гадости что на уши не натянеш
и ко мне ездуны из маников едут,я в кабинете поменял адрес проживания,а по прописке руины стоят
Ми не отримали оплату вашого кредиту, яку ви мали здійснити 10.12.2019 Вимагаємо негайної сплати боргу! Інформуємо: найближчим часом до вас планується візит за адресою проживання та реєстрації. У разі отримання рішення суду, можливий опис вашого майна приватною виконавчою службою. Сплатіть борг сьогодні або узгодьте час візиту за номером: 0 800 21 9393 Сума до сплати на поточну дату становить 17397,20 грн.

Та ще і приватною виконавчою службою!?
Ми не отримали оплату вашого кредиту, яку ви мали здійснити 10.12.2019 Вимагаємо негайної сплати боргу! Інформуємо: найближчим часом до вас планується візит за адресою проживання та реєстрації. У разі отримання рішення суду, можливий опис вашого майна приватною виконавчою службою. Сплатіть борг сьогодні або узгодьте час візиту за номером: 0 800 21 9393 Сума до сплати на поточну дату становить 17397,20 грн.
ага,у рази отрыманя ришеня судуТа ще і приватною виконавчою службою!?
Бред повний,я звернулась до прокуратури,хлопці сказали що то все туфта,вони не мають навіть права подать до суду,якщо було сплачено пролонгаціями суму займу і вони це знають але лякають,а на рахунок звінків переадресувала екаш до слідчого то той по повній програмі натягнув мадам Анастасіюага,у рази отрыманя ришеня суду
У меня та же ситуация. Только у меня исправить нарушения до 09.01.19Да, и мне такое пришло... Хоть бы для интереса узнать, кто такие ChKA...
Только у нас коллектопских агентств нет по закону.
Я на них и Нацком писала, нашли нарушение в начисления, какое-то решение должны были ещё 22.11 вывесить на сайте Нацкома. Решения нет на сайте, найти его не могу, сумма выросла за это время ещё примерно на 3 тыс: с 1500 тела хотят почти 15000, причём уплачено 515 грн. Я думаю, что хватит. В понедельник ещё раз напишу в Нацком.
СМС слово в слово,после вас ко мне, наверное.Ездуны.Сегодня пришло от К-Капитал:
Заплановано виїзд інспектора за адресою проживання.У Вас 15 хв. для підтвердження платежу за Т: 0800308080