Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
ну а кто-нибудь так закрыл у них кредит по их акции-оплати только тело??? или это развод??? дали время сегодня до двух, до двух точно не смогу, может позже нарою деньги, но не знаю, стоит ли платить без письма.смс прислали с номера подписаного динеро. я в этом месяце так закрыла кредит плюс. не обманули.

Просто не спілкуйтесь, невідомі номери в чс
Оlena 0809, ніяк.Це не люди!!!В мене теж є кредит+,спочатку дзвонили,погрожували,в розшук подавали.А потім ,в один прекрасний момент,подумала,чому я їм дозволяю так з собою говорити,чим я гірша?Вони себе так поводять,тому що ми їм це дозволяємо. Потрібно трошки полюбити себе,і жити для себе і своєї сім'ї.А оця правильність:ой ,я ж взяла- треба віддати,ой щоб рідні не дізналися,ой,а що люди скажуть-це все фігня. Кожна людина -це особистість,і краще бути поганою для когось і жити для себе, ніж жити так щоб всім було добре,а в душі ненавидіти себе за це і жаліти про втрачений час.Немає чим платити-не платіть, не можете з ними говорити-не говоріть. Все проходе, і це теж пройде.Моя бабушка колись говорила,що Бог дає людині стільки,скільки вона може витримати.Все буде добре,тільки треба в це вірити.
Спасибо за хорошие слова! Но на душе такие кошки суребут

Оlena 0809, гоніть цих котів,на вулиці тепло,нехай ідуть гуляти.Ви зрозумійте одне,навіть якщо ви будете з ними говорити, вони всеодно будуть доставати родичів.Так для чого Вам вислуховувати ці погрози і приниження,а потім слухати ще від родичів.А якщо ріднім приємно слухати такий маразм то хай дальше собі говорять з ними,не подобається-послали в "ліс",заблокували і все.Коли вони зрозуміють що не можуть Вас дістати,то почнуть збавляти оберти

Подскажите пожалуйста сейчас есть деньги на пролонгацию. Вот думаю вносить или ждать когда предложат адекватную сумму для закрытия?

Оlena 0809, гоніть цих котів,на вулиці тепло,нехай ідуть гуляти.Ви зрозумійте одне,навіть якщо ви будете з ними говорити, вони всеодно будуть доставати родичів.Так для чого Вам вислуховувати ці погрози і приниження,а потім слухати ще від родичів.А якщо ріднім приємно слухати такий маразм то хай дальше собі говорять з ними,не подобається-послали в "ліс",заблокували і все.Коли вони зрозуміють що не можуть Вас дістати,то почнуть збавляти оберти
Спасибо вам большое)) сейчас ещё кредиткаса начнёт долбить. Собираюсь с мыслями, жду

Монтажник, ніяких пролонгацій,краще збирайте по тихеньку.
Оlena 0809, чого саме ждете? Нового нічого не почуєте.Вони ж триндять (хотіла сказати інше слово) по інструкції, а те що Ви їм говорите,пускають мимо вух.Якщо ви впевнені в собі,що спокійно зможете це вислухати,тоді можна спробувати,якщо ні-не тратьте свої нерви і здоров'я, вони цього не стоять

Останнє редагування:
мне только что прислали предложение реструктуризацию. типа оплатить сразу 40% а потом на 3 месяца. тело 8100. насчитали 15000. как-то не выгодно для меня. а сегодня у меня ж третий день истекает, чтоб закрыть кредит только телом. фиг их поймешь.

Денег все равно нет оплатить тело кредита(

Як я не прошу чоловіка поміняти свекрусі номер безрезультатно, бо це треба йти в банк і мяняти в приваті новий номер. І вона бере трубку і слухає їхні розмови.

Подан иск.Размер исковых требований 7500.ШвидкоГроші,0443840228, как то так. Тело было 5к, 1500 оплатила+пролонгации, досвидание.

Screenshot_2019-06-26-15-05-06-846_com.viber.voip.webp

В этом курятнике есть ещё и главный петух

Як я не прошу чоловіка поміняти свекрусі номер безрезультатно, бо це треба йти в банк і мяняти в приваті новий номер. І вона бере трубку і слухає їхні розмови.
Не хоче міняти-то нехай слухає дальше,ви то тут при чому?Це її вибір.

Вот такую хрень вчера прилепил приматбанк мне на двери после разговора. Найду ролик-прикреплю.
Нашла

Вкладення

• 20190626_171414.webp
    20190626_171414.webp
    151.9 Кб · Перегляди: 89
  • 20190626_171338.webp
    20190626_171338.webp
    192.8 Кб · Перегляди: 83
У меня вчера от Динеро прямо 3 сразу,... Уки определится не могут. И полиция, и акция, и приведи друга.
IMG_20190627_073835.webp
А е-гроши такую шикарную акцию предлагают, аж 50% скидки на пеню. Ну не знаю, чего это мне не подходит....
Screenshot_20190627-073711.webp

Чет ржу ? фиксе ?
Вот такую хрень вчера прилепил приматбанк мне на двери после разговора. Найду ролик-прикреплю.
Нашла

Майже такого формату мені ідея ліпе на двері. Може це одна і та сама колекторська компанія?

Вкладення

• IMG_20190627_110836.webp
    IMG_20190627_110836.webp
    17.7 Кб · Перегляди: 93
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі