Kradotka5656
✩ Premium ✩
- Дописи
- 11958
- Реакції
- 24666
- Бали
- 4715
Kradotka5656 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Они там кажется со всякими вкусами
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Они там кажется со всякими вкусами
Диагноз подтверждено лабораторно ещё в апреле этого года врачом дерматологом и педиатром Павлоградский районной больницы,куда мы экстренно поступили в конце апреля и где пролежали неделю.Вибачте,але якби в мене заливали суміш,в якій тонна!!! цукру,я б теж не їла звичайну їжу.
Пізніше в особисті Вам відпишу.
Цей діагноз підтвердженно лабораторно чи лікар на глаз зробила висновок?
Да,есть вкусы банан,шоколад,клубника и ваниль.Но мой сынок пробовал ваниль,нам как то от благотворительного фонда домой приезжали пару месяцев назад,привозили смесь и вещи.Ему подошла тогда смесь.И благодаря ей сынок набрал в весе 500 г,и стал вместо 15 кг весит 15,500Они там кажется со всякими вкусами
Я Вас понимаю.Я ему готовлю,но он есть понемногу.Вот недавно начал снова кушать немного рис,макароны,банан.И на днях съел немного куриной печени с овощами.Drakula56, на які продукти у вас алергія? Я вже починаю нервувати... Ви розумієте, що чудите фігню? Я точно знаю, що кажу, бо вже 15 років моя донька з діагнозом перехресна алергія і все чудово! Ніяких сумішей! Просто треба готувати смаколики з того, що можна. Вибачте, але пічкати дитину солодкими сумішами і чекати, що вона буде щось їсти - це треш. Не хочу Вас образити, але Ви робите все не так.
И ещё не мало важно, нужно дообследоваться.Drakula56, на які продукти у вас алергія? Я вже починаю нервувати... Ви розумієте, що чудите фігню? Я точно знаю, що кажу, бо вже 15 років моя донька з діагнозом перехресна алергія і все чудово! Ніяких сумішей! Просто треба готувати смаколики з того, що можна. Вибачте, але пічкати дитину солодкими сумішами і чекати, що вона буде щось їсти - це треш. Не хочу Вас образити, але Ви робите все не так.
Не давайте ему смесь.....варите обычную еду.Я Вас понимаю.Я ему готовлю,но он есть понемногу.Вот недавно начал снова кушать немного рис,макароны,банан.И на днях съел немного куриной печени с овощами.
Готуйте красиво, готуйте цікаво, а головне смачно! Чого я тільки не придумувала, щоб догодити своїй вередулі з дууууууже обмеженого набору продуктів. Головне мати бажання. Звичайно легше заколотити суміш і виправдовувати свою лінь поганим апетитом дитини. Без образ. Просто знаю, що кажу.Я Вас понимаю.Я ему готовлю,но он есть понемногу.Вот недавно начал снова кушать немного рис,макароны,банан.И на днях съел немного куриной печени с овощами.
Причем тут леньГотуйте красиво, готуйте цікаво, а головне смачно! Чого я тільки не придумувала, щоб догодити своїй вередулі з дууууууже обмеженого набору продуктів. Головне мати бажання. Звичайно легше заколот ти суміш і виправдовувати свою лінь поганим апетитом дитини. Без образ. Просто знаю, що кажу.
Для того щоб дитина їла звичайну їжу,то потрібно підняти жoпy і напрягтисяDrakula56, на які продукти у вас алергія? Я вже починаю нервувати... Ви розумієте, що чудите фігню? Я точно знаю, що кажу, бо вже 15 років моя донька з діагнозом перехресна алергія і все чудово! Ніяких сумішей! Просто треба готувати смаколики з того, що можна. Вибачте, але пічкати дитину солодкими сумішами і чекати, що вона буде щось їсти - це треш. Не хочу Вас образити, але Ви робите все не так.

А при тому, що треба готувати часто і різні страви, щоб дивувати дитину, знайомити її з різними смаками! Я вже давно не пам'ятаю себе такою злою)))Причем тут лень
При том.....нужно с годика и раньше каждый день варить и вводить новый продукт ребенку....чтоб он ел всё.Но проще смесь замешать....Причем тут лень
Вы так говорите,как будто я ему вообще не готовлю обычную еду и прячу от него.Зачем оскорблять то,не пойму.Для того щоб дитина їла звичайну їжу,то потрібно підняти жoпy і напрягтися![]()
Я не ображаю Вас,просто...короче слів в мене більше нема...Вы так говорите,как будто я ему вообще не готовлю обычную еду и прячу от него.Зачем оскорблять то,не пойму.
Я ж не прячу от него еду,предлагаю ему,но к сожалению сынок не хочет.При том.....нужно с годика и раньше каждый день варить и вводить новый продукт ребенку....чтоб он ел всё.Но проще смесь замешать....
Ооо,це вже радує!С чашки
Хто Вас ображає? Ми намагаємося пояснити, що необхідно в 3 роки дитину перевести на нормальне харчування! Ви маєте зрозуміти, що справа не тільки у наборі маси. Формування зубів, прикусу, травної системи. Це все залежить від їжі, яку ми вживаємо. Мені просто невимовно жаль Вашу дитину! До сліз!Вы так говорите,как будто я ему вообще не готовлю обычную еду и прячу от него.Зачем оскорблять то,не пойму.