Смеси: Малыш и Малютка нам не подходят.

• Автор теми Автор теми Шарлотта
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 75
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Вибачте,але якби в мене заливали суміш,в якій тонна!!! цукру,я б теж не їла звичайну їжу.
Пізніше в особисті Вам відпишу.

Цей діагноз підтвердженно лабораторно чи лікар на глаз зробила висновок?
Диагноз подтверждено лабораторно ещё в апреле этого года врачом дерматологом и педиатром Павлоградский районной больницы,куда мы экстренно поступили в конце апреля и где пролежали неделю.
Они там кажется со всякими вкусами
Да,есть вкусы банан,шоколад,клубника и ваниль.Но мой сынок пробовал ваниль,нам как то от благотворительного фонда домой приезжали пару месяцев назад,привозили смесь и вещи.Ему подошла тогда смесь.И благодаря ей сынок набрал в весе 500 г,и стал вместо 15 кг весит 15,500

Drakula56, с года дети едят много чего.Может я буду резкой,но вы сами виноваты ,что ваш ребенок не питается нормально.....отказывается от простой еды.И диагноз здесь ни при чём.

Drakula56, на які продукти у вас алергія? Я вже починаю нервувати... Ви розумієте, що чудите фігню? Я точно знаю, що кажу, бо вже 15 років моя донька з діагнозом перехресна алергія і все чудово! Ніяких сумішей! Просто треба готувати смаколики з того, що можна. Вибачте, але пічкати дитину солодкими сумішами і чекати, що вона буде щось їсти - це треш. Не хочу Вас образити, але Ви робите все не так.

Drakula56, на які продукти у вас алергія? Я вже починаю нервувати... Ви розумієте, що чудите фігню? Я точно знаю, що кажу, бо вже 15 років моя донька з діагнозом перехресна алергія і все чудово! Ніяких сумішей! Просто треба готувати смаколики з того, що можна. Вибачте, але пічкати дитину солодкими сумішами і чекати, що вона буде щось їсти - це треш. Не хочу Вас образити, але Ви робите все не так.
Я Вас понимаю.Я ему готовлю,но он есть понемногу.Вот недавно начал снова кушать немного рис,макароны,банан.И на днях съел немного куриной печени с овощами.

И ещё не мало важно, нужно дообследоваться.

Я Вас понимаю.Я ему готовлю,но он есть понемногу.Вот недавно начал снова кушать немного рис,макароны,банан.И на днях съел немного куриной печени с овощами.
Не давайте ему смесь.....варите обычную еду.
Мне просто страшно читать это.
Начните,лично вы, только пить.....и не кушайте....вы меня поймёте.

Drakula56, так на, что именно у вас аллергия, на какие продукты?

Готуйте красиво, готуйте цікаво, а головне смачно! Чого я тільки не придумувала, щоб догодити своїй вередулі з дууууууже обмеженого набору продуктів. Головне мати бажання. Звичайно легше заколотити суміш і виправдовувати свою лінь поганим апетитом дитини. Без образ. Просто знаю, що кажу.

Готуйте красиво, готуйте цікаво, а головне смачно! Чого я тільки не придумувала, щоб догодити своїй вередулі з дууууууже обмеженого набору продуктів. Головне мати бажання. Звичайно легше заколот ти суміш і виправдовувати свою лінь поганим апетитом дитини. Без образ. Просто знаю, що кажу.
Причем тут лень

Для того щоб дитина їла звичайну їжу,то потрібно підняти жoпy і напрягтися:wacko:

Для того щоб дитина їла звичайну їжу,то потрібно підняти жoпy і напрягтися:wacko:
Вы так говорите,как будто я ему вообще не готовлю обычную еду и прячу от него.Зачем оскорблять то,не пойму.

При том.....нужно с годика и раньше каждый день варить и вводить новый продукт ребенку....чтоб он ел всё.Но проще смесь замешать....
Я ж не прячу от него еду,предлагаю ему,но к сожалению сынок не хочет.

Вы так говорите,как будто я ему вообще не готовлю обычную еду и прячу от него.Зачем оскорблять то,не пойму.
Хто Вас ображає? Ми намагаємося пояснити, що необхідно в 3 роки дитину перевести на нормальне харчування! Ви маєте зрозуміти, що справа не тільки у наборі маси. Формування зубів, прикусу, травної системи. Це все залежить від їжі, яку ми вживаємо. Мені просто невимовно жаль Вашу дитину! До сліз!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі