Смартивей звонять соседям и знакомым

• Автор теми Автор теми Cmetol
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 2K

Cmetol

Читач
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
Cmetol не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
С компании смартивей каждый день названивают, подскажите пожалуйста, как избавится от этих звонков? Звонил уже на 1545 там ничем не помогли.

Пишите постоянно в Нацкомфинпослуг и на урядовый портал в форме звернення. По 5-6 раз пишите. Звонков будет меньше, хоть и будут. но гемороя добавите. Пишите им на почту, письма шлите, и наймите адвоката адекватного. Когда мой запрос подал - прислали договор(никчёмный) и сумму указали в 5 раз меньше

Тоже наяривают. Написал на урядову, передали в нацкомфин.

С компании смартивей каждый день названивают, подскажите пожалуйста, как избавится от этих звонков? Звонил уже на 1545 там ничем не помогли.
Одні говорять допомогає, інші ні! Залежить від випадку!
Спробуйте, за то ж гроші не беруть!)

І до моїх сусідів добралися, чи довго це триває?
Довго, поки їм не заплатите. Смартівей єдині кого я пролонговую, бо вони при встановленні їхнього додатку крадуть вашу телефонну книгу. І потім всім наярюють, починають з батьків, а потім вже у них несеться душа в рай і по всім контактам з телефонної книги наярюють.

Довго, поки їм не заплатите. Смартівей єдині кого я пролонговую, бо вони при встановленні їхнього додатку крадуть вашу телефонну книгу. І потім всім наярюють, починають з батьків, а потім вже у них несеться душа в рай і по всім контактам з телефонної книги наярюють.
Написала на них в кіберполіція, може затихнуть.

Iryna1979, там куди не пиши, але раз в тиждень в два пишуть дзвонять. В суди неохотно ходять подавати.

Возможно кто-то знает реально ли их закрыть за тело? Идут на уступки?
Тело 3000,было 1 продление 1200, теперь пошла просрочка насчитали 5339, не хочется переплачивать

Возможно кто-то знает реально ли их закрыть за тело? Идут на уступки?
Тело 3000,было 1 продление 1200, теперь пошла просрочка насчитали 5339, не хочется переплачивать
В мене тіло було 4000 пролонгація була один раз 1500 потім 500 і 340, запропонували оплатити 5700 і закривають, сумма до сплати була майже 8000, я не погодилася тепер чекаю, що далі буде.

Назад
Угорі