Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
И звонят дальше соседям?Тоже наяривают. Написал на урядову, передали в нацкомфин.
Родителям, от других не слышал. Но мне ещё ответ не пришел от нацкомфин. Да и написал я только в пятницу.И звонят дальше соседям?
А как правильно написать в урядовуРодителям, от других не слышал. Но мне ещё ответ не пришел от нацкомфин. Да и написал я только в пятницу.
В произвольной форме.А как правильно написать в урядову
Одні говорять допомогає, інші ні! Залежить від випадку!С компании смартивей каждый день названивают, подскажите пожалуйста, как избавится от этих звонков? Звонил уже на 1545 там ничем не помогли.
Пробовал. Не помоглиОдні говорять допомогає, інші ні! Залежить від випадку!
Спробуйте, за то ж гроші не беруть!)
І до моїх сусідів добралися, чи довго це триває?Пробовал. Не помогли
Довго, поки їм не заплатите. Смартівей єдині кого я пролонговую, бо вони при встановленні їхнього додатку крадуть вашу телефонну книгу. І потім всім наярюють, починають з батьків, а потім вже у них несеться душа в рай і по всім контактам з телефонної книги наярюють.І до моїх сусідів добралися, чи довго це триває?
Написала на них в кіберполіція, може затихнуть.Довго, поки їм не заплатите. Смартівей єдині кого я пролонговую, бо вони при встановленні їхнього додатку крадуть вашу телефонну книгу. І потім всім наярюють, починають з батьків, а потім вже у них несеться душа в рай і по всім контактам з телефонної книги наярюють.
Мне через 3 недели..На каком сроке просрочки начинают звонить?
В мене тіло було 4000 пролонгація була один раз 1500 потім 500 і 340, запропонували оплатити 5700 і закривають, сумма до сплати була майже 8000, я не погодилася тепер чекаю, що далі буде.Возможно кто-то знает реально ли их закрыть за тело? Идут на уступки?
Тело 3000,было 1 продление 1200, теперь пошла просрочка насчитали 5339, не хочется переплачивать