Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
За этих не знаю, но тот же кредит 7 после того как я закрыла его меньше тела написал на сайте, что больше не выдаст мнеЯ б особисто повторно не позичав тому, хто з 20 умовних тисяч віддав 10)) тому навряд, вони ж не меценати)) судячи з форуму - всі або за тіло, або за пів тіла закривають, так і до банкрутства недалеко) та й не потрібне воно Вам)
Було тіло 7000 тисяч, закрив за 2500, одразу погодили 10000 тисячВітаю , підскажіть таке питання ) Чи можно по спрощеною у смартівей після закриття оформити ще ? Чи вже не видадуть ) Дякую за відповіді
наверное их таки нужно закрыть. МазохистыБуло тіло 7000 тисяч, закрив за 2500, одразу погодили 10000 тисяч
Мені 50к "пропонував" я навіть по приколу натиснув давай - не дали(За этих не знаю, но тот же кредит 7 после того как я закрыла его меньше тела написал на сайте, что больше не выдаст мнедо конца моих дней
Мені 50к "пропонував" я навіть по приколу натиснув давай - не дали(
А жаль, пару би кредитів за тіло закрив би ))))
у вас много долгов в УБКІ?знову дали 25к
Це Ви вже який раз так у них берете ?знову дали 25к
всього 6у вас много долгов в УБКІ?
2Це Ви вже який раз так у них берете ?
6... Тогда понятновсього 6
2
Дають. Брав щось біля 2, закрив за 500.Вітаю , підскажіть таке питання ) Чи можно по спрощеною у смартівей після закриття оформити ще ? Чи вже не видадуть ) Дякую за відповіді
у людей много лишних денегДають. Брав щось біля 2, закрив за 500.
Чисто поцікавивися чи дали б, так погодили зразу на 5000тис.
Стан УБКі дефолт, прострочки більше року, банки та купа мфо.