Смартивей видача

• Автор теми Автор теми Мір
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 144

Мір

Форумчанин
Дописи
40
Реакції
8
Бали
283
Мір не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю , підскажіть таке питання ) Чи можно по спрощеною у смартівей після закриття оформити ще ? Чи вже не видадуть ) Дякую за відповіді

Я б особисто повторно не позичав тому, хто з 20 умовних тисяч віддав 10)) тому навряд, вони ж не меценати)) судячи з форуму - всі або за тіло, або за пів тіла закривають, так і до банкрутства недалеко) та й не потрібне воно Вам)

Я б особисто повторно не позичав тому, хто з 20 умовних тисяч віддав 10)) тому навряд, вони ж не меценати)) судячи з форуму - всі або за тіло, або за пів тіла закривають, так і до банкрутства недалеко) та й не потрібне воно Вам)
За этих не знаю, но тот же кредит 7 после того как я закрыла его меньше тела написал на сайте, что больше не выдаст мне 💸 до конца моих дней

Вітаю , підскажіть таке питання ) Чи можно по спрощеною у смартівей після закриття оформити ще ? Чи вже не видадуть ) Дякую за відповіді
Було тіло 7000 тисяч, закрив за 2500, одразу погодили 10000 тисяч

За этих не знаю, но тот же кредит 7 после того как я закрыла его меньше тела написал на сайте, что больше не выдаст мне 💸 до конца моих дней
Мені 50к "пропонував" я навіть по приколу натиснув давай - не дали(
А жаль, пару би кредитів за тіло закрив би ))))

Дають. Брав щось біля 2, закрив за 500.
Чисто поцікавивися чи дали б, так погодили зразу на 5000тис.
Стан УБКі дефолт, прострочки більше року, банки та купа мфо.

Назад
Угорі