Смарти і договір

• Автор теми Автор теми Irinagh
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 1K

Irinagh

Форумчанин
Дописи
594
Реакції
339
Бали
5225
Irinagh не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Смарт скинув договір і виписки з банку на електронку! Була одна пролонгації. Що далі? Порадьте

А Ви звертались до них в письмовому вигляді, щоб вони вислали Вам договір?
Так, цінний лист з описанням. Але ще чекаю від них всіх документів на укрпошту. До речі мені написали що спишуть пеню, якщо заплачу тіло і проценти за місяць. Була одна пролонгація майже як 50% тіла.

Я сегодня тоже запросила договор через сколько дней пришло письмо
На електронну почту, через місяць. В мене таке враження що вони його переробили. Є ще скріни договору, в кабінеті робила.

Так, цінний лист з описанням. Але ще чекаю від них всіх документів на укрпошту. До речі мені написали що спишуть пеню, якщо заплачу тіло і проценти за місяць. Була одна пролонгація майже як 50% тіла.
І вказали щоб вони прислали його в письмовій формі?
Вони і тіло пропонують, задрачують правда сильно, але пропонують...

Так, вони обіцяють скинути на укр пошту. Ждемо... Що далі? -Поки не знаю..Чекати поки МФО буде займатись НБУ чи писати на Нацкомфін на 2 реституцію з урахуванням пролонгації. Це я так думаю...Буду мабуть консультуватися з юристом.

Так, вони обіцяють скинути на укр пошту. Ждемо... Що далі? -Поки не знаю..Чекати поки МФО буде займатись НБУ чи писати на Нацкомфін на 2 реституцію з урахуванням пролонгації. Це я так думаю...Буду мабуть консультуватися з юристом.
Якщо Ви вказали в звернені щоб надіслали листом на адресу прописки, то вони зобов'язані це зробити, НБУ ніколи не займеться мфо, тому що вони мають добрий шматок з діяльності мфо...
Ну звісно якщо вже почали до потрібно довести до кінця цю справу, пишіть в нацком... Юрист хіба допоможе вам написати лист в нацком, з усіма додатками

Они мне не чего не не предлагают только всех задолбуют и прислали сегодня смс что передают на досудове розслідування капец как от них избавиться сейчас возможности нет заплатить так как дома сижу чем закончится не знаю

Они мне не чего не не предлагают только всех задолбуют и прислали сегодня смс что передают на досудове розслідування капец как от них избавиться сейчас возможности нет заплатить так как дома сижу чем закончится не знаю
Повірте нічим не закінчиться, це їхня робота, всяку маячню людям писати....
Особисто я їх не маю, має мій молодий чоловік, так в нашому випадку, вони заграли мою колишню свекруху, свекра, моїх батьків, ну весело одним словом, але платити його ніхто не буде.... Прострочка близько 8 місяців і почали пропонувати тіло

Повірте нічим не закінчиться, це їхня робота, всяку маячню людям писати....
Особисто я їх не маю, має мій молодий чоловік, так в нашому випадку, вони заграли мою колишню свекруху, свекра, моїх батьків, ну весело одним словом, але платити його ніхто не буде.... Прострочка близько 8 місяців і почали пропонувати тіло
У меня только месяц будет 16 мая и они уже всех на уши подняли . Спасибо большое за ответ держите меня в курсе что у вас дальше будет с ними а то одной страшно бороться

У меня только месяц будет 16 мая и они уже всех на уши подняли . Спасибо большое за ответ держите меня в курсе что у вас дальше будет с ними а то одной страшно бороться
Не переживайте, все буде добре, займіть позицію в суспільстві шо Ви нічого нікому не винні!!!!

Вкладення

• 8AAA9E71-BEB4-4E06-907E-2ECE2621194D.webp
    8AAA9E71-BEB4-4E06-907E-2ECE2621194D.webp
    40.5 Кб · Перегляди: 56
Назад
Угорі