Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А что вы хотели этими действиями получить?Смарт скинув договір і виписки з банку на електронку! Була одна пролонгації. Що далі? Порадьте
Хочу на Нацкомфін на 2 реституціюА что вы хотели этими действиями получить?
Так а что вам мешает?Хочу на Нацкомфін на 2 реституцію
Так договір в електронному виді , а на почту не знаю чи будеТак а что вам мешает?
А Ви звертались до них в письмовому вигляді, щоб вони вислали Вам договір?Так договір в електронному виді , а на почту не знаю чи буде
Так, цінний лист з описанням. Але ще чекаю від них всіх документів на укрпошту. До речі мені написали що спишуть пеню, якщо заплачу тіло і проценти за місяць. Була одна пролонгація майже як 50% тіла.А Ви звертались до них в письмовому вигляді, щоб вони вислали Вам договір?
Я сегодня тоже запросила договор через сколько дней пришло письмоСмарт скинув договір і виписки з банку на електронку! Була одна пролонгації. Що далі? Порадьте
На електронну почту, через місяць. В мене таке враження що вони його переробили. Є ще скріни договору, в кабінеті робила.Я сегодня тоже запросила договор через сколько дней пришло письмо
І вказали щоб вони прислали його в письмовій формі?Так, цінний лист з описанням. Але ще чекаю від них всіх документів на укрпошту. До речі мені написали що спишуть пеню, якщо заплачу тіло і проценти за місяць. Була одна пролонгація майже як 50% тіла.
Так, вони обіцяють скинути на укр пошту. Ждемо... Що далі? -Поки не знаю..Чекати поки МФО буде займатись НБУ чи писати на Нацкомфін на 2 реституцію з урахуванням пролонгації. Це я так думаю...Буду мабуть консультуватися з юристом.І вказали щоб вони прислали його в письмовій формі?
Вони і тіло пропонують, задрачують правда сильно, але пропонують...
Якщо Ви вказали в звернені щоб надіслали листом на адресу прописки, то вони зобов'язані це зробити, НБУ ніколи не займеться мфо, тому що вони мають добрий шматок з діяльності мфо...Так, вони обіцяють скинути на укр пошту. Ждемо... Що далі? -Поки не знаю..Чекати поки МФО буде займатись НБУ чи писати на Нацкомфін на 2 реституцію з урахуванням пролонгації. Це я так думаю...Буду мабуть консультуватися з юристом.
Они мне не чего не не предлагают только всех задолбуют и прислали сегодня смс что передают на досудове розслідування капец как от них избавиться сейчас возможности нет заплатить так как дома сижу чем закончится не знаюІ вказали щоб вони прислали його в письмовій формі?
Вони і тіло пропонують, задрачують правда сильно, але пропонують...
Повірте нічим не закінчиться, це їхня робота, всяку маячню людям писати....Они мне не чего не не предлагают только всех задолбуют и прислали сегодня смс что передают на досудове розслідування капец как от них избавиться сейчас возможности нет заплатить так как дома сижу чем закончится не знаю
У меня только месяц будет 16 мая и они уже всех на уши подняли . Спасибо большое за ответ держите меня в курсе что у вас дальше будет с ними а то одной страшно боротьсяПовірте нічим не закінчиться, це їхня робота, всяку маячню людям писати....
Особисто я їх не маю, має мій молодий чоловік, так в нашому випадку, вони заграли мою колишню свекруху, свекра, моїх батьків, ну весело одним словом, але платити його ніхто не буде.... Прострочка близько 8 місяців і почали пропонувати тіло
Не переживайте, все буде добре, займіть позицію в суспільстві шо Ви нічого нікому не винні!!!!У меня только месяц будет 16 мая и они уже всех на уши подняли . Спасибо большое за ответ держите меня в курсе что у вас дальше будет с ними а то одной страшно бороться
А таке присилали Вам?Не переживайте, все буде добре, займіть позицію в суспільстві шо Ви нічого нікому не винні!!!!
У меня точно такие же смс,думаю что очередной бредА таке присилали Вам?
Останнє повідомлення
Вам тоже вчора прийшло таке смс чи давніше?У меня точно такие же смс,думаю что очередной бред
Первое сообщение 9 мая,второе сегодняВам тоже вчора прийшло таке смс чи давніше?