Smartiway, як вони себе ведуть?

Тут звами соглашусь , і вам дякую за моральну підтримку,а то з колії вибиває ..ці думки ,що заважає навіть працювати(бажання відпадає)@Пепа,
Потрібно не дозволяти эмоціям страху і істерики брати гору над собою.Уже все сталось.Ситуацію не змінити.Але і загострювати увагу на ній не потрібно.І закінчувати спілкування з людьми які обділені розумом.І всі проблеми треба вирішувати по мірі їх надходження.

Потрібно не дозволяти эмоціям страху і істерики брати гору над собою.Уже все сталось.Ситуацію не змінити.Але і загострювати увагу на ній не потрібно.І закінчувати спілкування з людьми які обділені розумом.І всі проблеми треба вирішувати по мірі їх надходження.
@Пепа, Согласен тут з Вами не поспорю так і питаюсь робити,а то уж і так сил нема з цими напрягами! дякую;)

Я приложение скачивала и сразу отклоняла доступ к контактам, потом оформляля займ. Так не должны же скачать тел. книгу?
Це не можливо,коли не даєш дозволу програма не завантажується

Та достают капец,тел.книга слизана по-любому!Пока говорю что никуда не влазил,мошенники и т.д.Исполюзуют те контакты где написано типа"мама","сосед","тётя","кресный""жена".

Ніхто не каже що подарують.Я наприклад рахую що розрахувалась зі всіма,якщо МФО так не вважають,будь ласка в суд і доказують протилежне.А слухати маячню по телефону,чи читати в вайбері як якийсь прищавий дурачок фантазує як він тебе і так і сяк.Нащо?Змінила номер і живу спокійно.І не займаюся самопоїданням.Моніторю себе в реєстрах, на випадок суду чи напису і все.Не накручуйте себе.Все буде добре.
Как себя мониторить? очень боюсь блокирования счета зарплатного.

Как себя мониторить? очень боюсь блокирования счета зарплатного.
В гуглі вводите" єдиний реєстр боржників"заповнюєте свої дані,можна тільки ідентифікаційний код і нажимаєте пошук.І все видно.

Ну можливо як я.У мене сімка стоїть у планшеті,там контактів зовсім нема.Коли брала доступ дала.А толку.Там тільки інформаційні команди.???
Хитруля))) нет здесь она говорит что не дала доступ и оформила)))

У мене задолженность больше 150 дней. Сейчас только смс раз в неделю приходит что бы оплатил то что взял 3001 грн. Но в кабинете сумма не меняеться.

У мене задолженность больше 150 дней. Сейчас только смс раз в неделю приходит что бы оплатил то что взял 3001 грн. Но в кабинете сумма не меняеться.
Я все таки знайшла ще на пролонгацію на місяць,а дальше не знаю

Назад
Угорі