Smartiway, як вони себе ведуть?

Ага, со своей изюминкой

Ага, и пугать новичков
Коли мені стане сумно на форумі,я створю тему якусь цікаву про Пепу,поставлю її фото хоч посміємося.
Как же они у тебя подписаны?)))
Что они даже побоялись звонить :ahaha:
Як у всіх.Мама,тато,і так далі.

Коли мені стане сумно на форумі,я створю тему якусь цікаву про Пепу,поставлю її фото хоч посміємося.

Як у всіх.Мама,тато,і так далі.
Да я не родственников в виду имею)))
А вообще) у меня чуть шороху навели по моим 200+ так я сдался слабак(((

Да я не родственников в виду имею)))
А вообще) у меня чуть шороху навели по моим 200+ так я сдался слабак(((
Я їх взяла харізмой???Всі свої 18 МФО.У мене навіть мама питає,а чого ніхто не звонить,не пише.

Та да,я тут на форумі по ходу сама везуча.Ні колажів,ні дзвінків кому попало.
В мене теж ще колажів не було але ці нові цих ще не знаю,прострочена в них 4дні . Планувала закрити,але знов червона зона,певно,не вийде. От і думаю до чого готуватися

В мене теж ще колажів не було але ці нові цих ще не знаю,прострочена в них 4дні . Планувала закрити,але знов червона зона,певно,не вийде. От і думаю до чого готуватися
Та до Нового року готуйтесь.Знайшли за що переживати.Я думаю коли сніг в Буковель випаде,щоб покататись на лижах.А ви думаєте як гроші аферистам віддати.Міняйте думки.

Та до Нового року готуйтесь.Знайшли за що переживати.Я думаю коли сніг в Буковель випаде,щоб покататись на лижах.А ви думаєте як гроші аферистам віддати.Міняйте думки.
В мене 500контактів якби я знала про це раніше видалила би,просто є такі люди,що не зрозуміють,якщо до них напишуть.

В мене 500контактів якби я знала про це раніше видалила би,просто є такі люди,що не зрозуміють,якщо до них напишуть.
Не факт що напишуть.Нащо ви себе налаштовуєте на негатив?

Не факт що напишуть.Нащо ви себе налаштовуєте на негатив?
Дуже дякую за підтримку! Це дуже допомагає! Але я просто не вірю що подарують всеодно будуть щось робити,бачите,люди пишуть по різному

Дуже дякую за підтримку! Це дуже допомагає! Але я просто не вірю що подарують всеодно будуть щось робити,бачите,люди пишуть по різному
Ніхто не каже що подарують.Я наприклад рахую що розрахувалась зі всіма,якщо МФО так не вважають,будь ласка в суд і доказують протилежне.А слухати маячню по телефону,чи читати в вайбері як якийсь прищавий дурачок фантазує як він тебе і так і сяк.Нащо?Змінила номер і живу спокійно.І не займаюся самопоїданням.Моніторю себе в реєстрах, на випадок суду чи напису і все.Не накручуйте себе.Все буде добре.

Встигли.Візьміть до уваги,що розсилка буде тим кого за родичів по Вашій тел.книзі ,вони сприйняли

В мене ,свекруху,свекра і тих хто був підписаний д.,т.
І у мене смс отримали ті хто підписаний дядя,тьотя,кума. Додаток видалила до просрочки.

Я приложение скачивала и сразу отклоняла доступ к контактам, потом оформляля займ. Так не должны же скачать тел. книгу?

Я приложение скачивала и сразу отклоняла доступ к контактам, потом оформляля займ. Так не должны же скачать тел. книгу?
Я вообще незнаю как у вас получилось не дать доступ и взять займ :dntknw:

Ніхто не каже що подарують.Я наприклад рахую що розрахувалась зі всіма,якщо МФО так не вважають,будь ласка в суд і доказують протилежне.А слухати маячню по телефону,чи читати в вайбері як якийсь прищавий дурачок фантазує як він тебе і так і сяк.Нащо?Змінила номер і живу спокійно.І не займаюся самопоїданням.Моніторю себе в реєстрах, на випадок суду чи напису і все.Не накручуйте себе.Все буде добре.
Тут звами соглашусь , і вам дякую за моральну підтримку,а то з колії вибиває ..ці думки ,що заважає навіть працювати(бажання відпадає)@Пепа,

Назад
Угорі