Smartiway - вирішити через адвоката

• Автор теми Автор теми AlexFox
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 2K

AlexFox

Читач
Дописи
5
Реакції
2
Бали
3560
AlexFox не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт) я тут новенька)
Питання щодо Смартівей: чи вирішував хтось з ними питання через адвокатів? Зараз мій адвокат займається Манівео і Таліон Плюс. От думаю, чи варто ще й зі смартами попрацювати? Чи буде толк в тому? Можливо, хтось має досвід, поділіться, пліз)

Зараз саме займаюсь ними, через адвокатів
Поки нічого не змінилось

AlexFox, а что ок КОНКРЕТНО делает Ваш адвокат? Чем это он занимается? На звонки за Вас отвечает? Сколько ему кашляете?

Хм, Smartiway, так это вообще крысы подвальные:) Забить на них да и все, все что они могут это звонки по тел книге и пару писем.
Не тратьте деньги и время.

AlexFox, а что ок КОНКРЕТНО делает Ваш адвокат? Чем это он занимается? На звонки за Вас отвечает? Сколько ему кашляете?
[/QUOTE
Станом на зараз відправив адвокатський запит щодо надання ними договорів, далі йдемо в суд.
Почему именно манивео, что с ними не так?)
Вони розсилають смс і дзвонять всім підряд, кого знайдуть. А також дуже багато хочуть :)
Зараз саме займаюсь ними, через адвокатів
Поки нічого не змінилось
Шкода. Я сьогодні розмовляла з їхнім співробітником, неадеквати ще ті.
Хм, Smartiway, так это вообще крысы подвальные:) Забить на них да и все, все что они могут это звонки по тел книге и пару писем.
Не тратьте деньги и время.
Дякую) буду думати. Заплатила їм пролонгаціями вже чимало. Хочеться закрити, щоб відстали, але за адекватну суму

Данные овощи имея бота для рассылки смс считают себя богами.
Скоро соберу все их номера мобильных и начну штурм смсками и звонками.
Надо закрыть кое какие вопросы и я этому картавому который как он считает может всех поиметь покажу кто он..

Всім привіт) я тут новенька)
Питання щодо Смартівей: чи вирішував хтось з ними питання через адвокатів? Зараз мій адвокат займається Манівео і Таліон Плюс. От думаю, чи варто ще й зі смартами попрацювати? Чи буде толк в тому? Можливо, хтось має досвід, поділіться, пліз)
Підключайте до всіх адвоката бо сам
Підключайте до всіх адвоката бо самому дуже тяжко і психологічна атака яку роблять опитні зеки з міс позбавленя волі. Я наняла 2 адвокатів які цим займаються і трохи легше стало вони таке дізнаються шо ви самі цого ненайдете в адвокатів возможностей більше

у кого-то есть инфа, перепродают ли смартивей тел книгу другим шарагам?
кредитов много, но смартивей закрою без просрочек

Назад
Угорі