Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Много за 2 недели насчитали???2 тижня прострочення, поки дзвонять та смс шлють тільки мені.
не знаю, про сто виставляють прострочений платіжМного за 2 недели насчитали???
Підкажіть, будь ласка, тіло 20к в смарті, через декілька днів виходжу на просрочку, бо немає чим платити, як можуть поводити себе при простроченні?закривав за тіло , просрочка десь 4 місяці була
рік тому в мене був кредит , якщо нічого не змінилося то оточення не чіпали тільки смс та дзвінки меніПідкажіть, будь ласка, тіло 20к в смарті, через декілька днів виходжу на просрочку, бо немає чим платити, як можуть поводити себе при простроченні?
До цього просто неодноразово брав і гасив, але були менші сумидесь місяць прострочки, пропонують вже списання аж 700 грн) По оточенню поки ніхто не скаржився.
У мене були тихі, домовилась з ними на 3 місць протермінування закрити тіло, нікому не телефонували, навіть мені в тг не писали(До цього просто неодноразово брав і гасив, але були менші суми
вы сами им писали?У мене були тихі, домовилась з ними на 3 місць протермінування закрити тіло, нікому не телефонували, навіть мені в тг не писали(
ні, прийшло повідомлення і всьовы сами им писали?
Це дійсно так. Був в них кредит в 20 році, обдзвонили всю телефонну книгу, з деякими родичами навіть посварився, бодумали що на них взяв кредит. Навіть бабуся(царство їй небісне) послала їх нхй. В лютому цього року попросили закрити за тіло. Закрив.З прочитаного в цій темі я так розумію,що надзвонювали по тел книзі до 22 року,а зараз цим не займаються.
Как себя ведут по итогу?Звонили?Сьогодні в смс вже натякають, що законом дозволено звертатись до 3 осіб. Побачим, чи будуть телефонувати.
Поки ніхто не жалівся.Как себя ведут по итогу?Звонили?
Я в них періодично беру, потім повертаю меншу суму після певного періоду протермінування. Хз, в чому тут в них профіт, але мене влаштовує.До цього просто неодноразово брав і гасив, але були менші суми
а мені гадость не дає, думав ще трішки повернути собі відсотків сплачених за 2 рокиЯ в них періодично беру, потім повертаю меншу суму після певного періоду протермінування. Хз, в чому тут в них профіт, але мене влаштовує.
Ну в мене якось цікаво, от з 3.5к тіла, пропонують закрити зараз за 1000 з копійками. І я впевнений, що закрию, потім за місяць-два знову дадуть декілька тисяч.а мені гадость не дає, думав ще трішки повернути собі відсотків сплачених за 2 роки
та шо там говорити, навіть біти не дають((