Smartiway 2025. Отзывы. Чего ожидать?

• Автор теми Автор теми Ludmila_chu
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 140
  • Перегляди Перегляди 13K
2 тижня прострочення, поки дзвонять та смс шлють тільки мені.

Доброго дня якщо був взятий кредит в смартівей ще 22.01.2022
Чи можуть вони зараз звернутись в суд чи строк давності вже пройшов?

закривав за тіло , просрочка десь 4 місяці була
Підкажіть, будь ласка, тіло 20к в смарті, через декілька днів виходжу на просрочку, бо немає чим платити, як можуть поводити себе при простроченні?

Підкажіть, будь ласка, тіло 20к в смарті, через декілька днів виходжу на просрочку, бо немає чим платити, як можуть поводити себе при простроченні?
рік тому в мене був кредит , якщо нічого не змінилося то оточення не чіпали тільки смс та дзвінки мені

десь місяць прострочки, пропонують вже списання аж 700 грн) По оточенню поки ніхто не скаржився.

До цього просто неодноразово брав і гасив, але були менші суми
У мене були тихі, домовилась з ними на 3 місць протермінування закрити тіло, нікому не телефонували, навіть мені в тг не писали(

З прочитаного в цій темі я так розумію,що надзвонювали по тел книзі до 22 року,а зараз цим не займаються.

Сьогодні в смс вже натякають, що законом дозволено звертатись до 3 осіб. Побачим, чи будуть телефонувати.

З прочитаного в цій темі я так розумію,що надзвонювали по тел книзі до 22 року,а зараз цим не займаються.
Це дійсно так. Був в них кредит в 20 році, обдзвонили всю телефонну книгу, з деякими родичами навіть посварився, бодумали що на них взяв кредит. Навіть бабуся(царство їй небісне) послала їх нхй. В лютому цього року попросили закрити за тіло. Закрив.
Потів взяв одразу знову, бо вже таке пройшов, що глубоке пофігістичне на них, але вони не звонять нікому, не погрожують, просто інколи просять закрити тіло і все. Маркетінг в них змінився, були козлами, стали мімішними козлами

До цього просто неодноразово брав і гасив, але були менші суми
Я в них періодично беру, потім повертаю меншу суму після певного періоду протермінування. Хз, в чому тут в них профіт, але мене влаштовує.

Я в них періодично беру, потім повертаю меншу суму після певного періоду протермінування. Хз, в чому тут в них профіт, але мене влаштовує.
а мені гадость не дає, думав ще трішки повернути собі відсотків сплачених за 2 роки
та шо там говорити, навіть біти не дають((

а мені гадость не дає, думав ще трішки повернути собі відсотків сплачених за 2 роки
та шо там говорити, навіть біти не дають((
Ну в мене якось цікаво, от з 3.5к тіла, пропонують закрити зараз за 1000 з копійками. І я впевнений, що закрию, потім за місяць-два знову дадуть декілька тисяч. 😁

Они милые. Обожаю их! Мало того, что у них самый маленький процент и нет комисси за выдачу (у многих 20% от тела - одна лишь комиссия), так еще и предлагают 0.75 тела при просрочке в 3 месяца. Да, и ни разу не звонили. Только уведомления в приложение слали

Назад
Угорі