Сly Не перестають дивувати

• Автор теми Автор теми Iren7777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 56
  • Перегляди Перегляди 4K
Сьогодні ці окупанти мене достали, знайшли всіх і відправили їм смс, щоб вони знайшли мене, ага, мені коли вже скинули скріни їх смс я відповідаю ,,оближуться,,, це вони тільки 14 днів в просрочці, чекаю поки заспокояться і пропадуть десь на своїй родіні.

Сьогодні ці окупанти мене достали, знайшли всіх і відправили їм смс, щоб вони знайшли мене, ага, мені коли вже скинули скріни їх смс я відповідаю ,,оближуться,,, це вони тільки 14 днів в просрочці, чекаю поки заспокояться і пропадуть десь на своїй родіні.
Під всіма ви маєте на увазі родичів? Ви ж начебто закривали всі свої профіля, як вони когось змогли знайти?

Доречі авіра і клай мене так домахали, що я їх закрила. Когось з них за тіло, а когось за 75% від тіла. Вони ні до кого не дзвонили окрім мене, і якось так виходило, що в мене стояла заглушка і вони постійно додзвонювались або в ватсапп, або на Вайбер.

Під всіма ви маєте на увазі родичів? Ви ж начебто закривали всі свої профіля, як вони когось змогли знайти?
Бо інфу беруть при видачі кредиту, а не після прострочення.

Як вони знаходять родичів я не знаю, як контактний номер то вказувала свій другий номер, так що то тайна покрита мраком.

Вчора ці клюшніки в 23:00 хотіли підло списати з карти все, що вони там собі накрутили, нічого не вийшло в них, мабуть плачучи пішли спати. Два дні телефонували всім родичам, добре що визначник номера у більшості підписує їх шахраї, тому до мене питань від родичів немає ?

Вчора ці клюшніки в 23:00 хотіли підло списати з карти все, що вони там собі накрутили, нічого не вийшло в них, мабуть плачучи пішли спати. Два дні телефонували всім родичам, добре що визначник номера у більшості підписує їх шахраї, тому до мене питань від родичів немає ?
Ну одне діло якщо родичі, наприклад прописані з вами, ще можна зрозуміти як. Якщо дзвонять рандомним, то я взагалі не розумію що за магія)

Ну одне діло якщо родичі, наприклад прописані з вами, ще можна зрозуміти як. Якщо дзвонять рандомним, то я взагалі не розумію що за магія)
Ніхто не прописаний зі мною, просто рандом

Ніхто не прописаний зі мною, просто рандом
Рандомні родичі
Клюшніки щось дуже крепко взялися за мене, вже і смс цікаву прислали, не отдам нічого я жадіна.
Рандомні родичі
Клюшніки щось дуже крепко взялися за мене, вже і смс цікаву прислали, не отдам нічого я жадіна.
Це при тілі 5к, вони пролонгацію таку пропонують ???

Вкладення

• IMG_20230726_121521.webp
    IMG_20230726_121521.webp
    61.6 Кб · Перегляди: 132
Останнє редагування:
Тільки що телефонувала баришня, сказала, що буде батькам дзвонити і сама ж кинула слухавку ?

Сім'я знає які переговори з ними треба вести і в якому напрямку відправляти :smoke:
От і молодці, мої уже навіть запам'ятали, що то клюшніки ???. Мама їм так і каже Клюшніки, я відмовляюся від взаємодії з вами, але вони все одно дзвонять їй.

Які вони все ж таки смішні. Звонять постійно різні і самі ж на хвилині розмові кидають слухавку. Обіженкі.

Назад
Угорі