Сly Не перестають дивувати

• Автор теми Автор теми Iren7777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 56
  • Перегляди Перегляди 4K
Сейчас глянул, у них 5% в день. Нихрена аппетиты.
да, у них апетит ого-го
Важко говорити з клієнтом, який знає свої права :beach: Тому я раджу брати інколи слухавки, бо це реально може розвеселити
100% згоден

Что с этими ребятами кстати? Вроде затихли вообще
У мене сьогодні не дотерпіли до 9 год ранку- о 8.36 написали,що підготовили позовну заяву для направлення до суду.Прострочка з травня місяця.

У мене сьогодні не дотерпіли до 9 год ранку- о 8.36 написали,що підготовили позовну заяву для направлення до суду.Прострочка з травня місяця.
глобалкредит любив рівно о 8 ранку дзвонити, та й благо/кешпоїнт так рано могли дзвонити

глобалкредит любив рівно о 8 ранку дзвонити, та й благо/кешпоїнт так рано могли дзвонити
мої всі дисципліновані- двінки,смс строго після 9 ранку до 20 вечора.... тьфу ,хоч би не зурочити

В мене сьогодні як здуріли. Визвонюють як скажені. І на телефон і на вайбер.

Я не піднімаю, але це жесть сьогодні, вже трохи заспокоїлась, а сьогодні мене знову вибили з колії. На вайбер точно просто кредит звонив і писав.
простокредит ще ті тормози, люблять домахувати дуже сильно

В мене сьогодні як здуріли. Визвонюють як скажені. І на телефон і на вайбер.
У мене трохи були попритихали через 3-4місяці прострочок .Я на повному ігнорі,всіх, кого знайшли,обдзвонили.А сьогодні більше 150 дзвінків заблоковано.Щось аж стрьомно стало,це все по новому кругу піде?5 місяців протермінування.

Назад
Угорі